2777
2789
عنوان

دیسک کمر

54 بازدید | 22 پست

کسی تجربه داره خیلی ناراحتم خیلی درد دارم ۵ و ۶ کمرم گفت بیرون زده چیه سنی ندارم اصلا فقطم کفت مراعات کنم این حجم از درد و چیکار کنم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

به منم ده سال پیش گفت ۴ ۵ درگیره اهمیت ندادم الان شبا از درد خوابم نمیبره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر ریسکه بخدا

بیمه ندارم mri دو میلیون عکس یک و پونصد ویزیت ۵۰۰ خیلیه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عزیز دیسک کمر با طب سنتی درمان میشد روی فرش بخواب از تشک خواب و از خوردن غذای سرد هیتش فقط طب سنتی درمان میشد بیرون زدگی جا میفته اگر میتونی ورزش درمانی و اصلاح روش ساختار بدن باش

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

علائمت چی بود و چی هست عزیزم😔

درد دارم پایین کمرم صبحا نمیتونم بلند شم وسط خواب از درد نمیتونم بخوابم سرپا هم وایسم درد میگیره فوری

درد دارم پایین کمرم صبحا نمیتونم بلند شم وسط خواب از درد نمیتونم بخوابم سرپا هم وایسم درد میگیره فور ...

منم دقیقا همینجوریم هیچ کاری براش نکردی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

منم دقیقا همینجوریم هیچ کاری براش نکردی؟

یه پماد دارم همونو میزنم اثر خاصی هم نداره

یه پماد دارم همونو میزنم اثر خاصی هم نداره

خدا به اخر و عاقبتمون رحم کنه منم مثل شما هزینه درمان ندارم من خیلی میترسم دیگه نتونم راه برم چند سال پیش همینجوری شدم اصلا نمیتونستم راه برم کسی اروم بهم میخورد جیغ میکشیدم از درد بعدش خود ب خود خوب شدم الان انگار باز برگشته

خدا به اخر و عاقبتمون رحم کنه منم مثل شما هزینه درمان ندارم من خیلی میترسم دیگه نتونم راه برم چند سا ...

منم یه بار اینطوری شدم کلاس دهم بودم از درد جیغ میزدم یکم مسکن خوردم بهتر شدم خیلی هزینه درمان گرونه دیروز آزمایش هورمونی دادم ۳۸۰۰

منم یه بار اینطوری شدم کلاس دهم بودم از درد جیغ میزدم یکم مسکن خوردم بهتر شدم خیلی هزینه درمان گرونه ...

ادم میگه همینطوری بمونم باز میشه با استراحت تحمل کرد ولی خدا اون روز رو نیاره که دیگه اروم نشه😔 اره گرونه واقعا

ادم میگه همینطوری بمونم باز میشه با استراحت تحمل کرد ولی خدا اون روز رو نیاره که دیگه اروم نشه😔 اره ...

اره خدا خودش رحم کنه