2777
2789

چه روغنی بزنم به ریشه

حنا رو با چی بزنم به موهاش

دم کرده چه گیاهی رو بزنم به دم موهاش

ماشین و کوتاه هم کردم اما انگار ژنتیکیه

۳ سالشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم موهاش ۴۵ سانته اما کم پشته

۴ سالشه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

از دکتر بپرس

تا جایی که من شنیدم رشد مو به ویتامینا اینا که میخوری بستگی داره تا اینکه چی از بیرون بزنی به مو

من خودم زینک پلاس که میخورم رشد موهامو خیلی زیاد میکنه کم خونی باعث کم پشتی و ریزش مو میشه

اگه میتونه بهش سبوس و اینا بده

سنش کمه حنا واسش سنگینه ضرر داره هر چند تاثیر هم نداره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
موهاشو ماشین کن سنش کمه هوا هم سرده میتونی کلاه بذاری زود میاد بالا عوضش موهاش جون میگیره و بزرگ بشه ...

یه بار ماشین کردم چندبار هم کوتاه کردم اچجون که نگرفت بدتر هم سده

کوتاه نمیکنید ؟؟

یک بار ازته زدم کوچولو بود ی بارم کوتاه کوتاه کردم

ن دیگه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

۴۵ سانت تا کجا میشهروغن اینا تا حالا زدیدکتر هم بردی

تا پایین کمرش

روغن آرگان جدیدا میزنم ب ساقه موهاش همین

دکتر نه