eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 عنوان خانمای متاهل یه سوال دارم 118 بازدید | 12 پست لطفا کمک کنید دریغ نکنیدمن ۲۰ آبان پریود شدم پریودم طوریه که ۵ تا ۷ روز حتی گاهی اوقات شده تا ۱۰ روز هم زودتر میشم ولی این ماه نشدم جلوگیریمم کاندوم و طبیعی به صورت همزمانه به نظرتون چرا پریود نمیشم؟میشه باردار باشم؟ 1404/09/19 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 بی بی چک بزن خیال خودتو راحت کن دیروز و امروز زدم ولی بازم خیالم راحت نمیشه
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9282 صبر کن شاید این ماه به موقع شدی تازه شده یه ماه یه هفته دیگه نشدی بیبی بزن سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1810 دیروز و امروز زدم ولی بازم خیالم راحت نمیشه خب اگه زدی منفی شده دیگه نگران نباش ی وقتا شاید برا اثر استرس یا عفونتی چیزی تاخیر داشته باشی
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 صبر کن شاید این ماه به موقع شدی تازه شده یه ماه یه هفته دیگه نشدی بیبی بزن بیبی رو که دو روزه صبح میزنم خواهرولی بازم استرس دارم
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 خب اگه زدی منفی شده دیگه نگران نباش ی وقتا شاید برا اثر استرس یا عفونتی چیزی تاخیر داشته باشی نمیدونم دارم دیوانه میشم بخدا
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9282 بیبی رو که دو روزه صبح میزنم خواهرولی بازم استرس دارم یه هفته ده روز دیگه نشدی یه بار دیگه بزنمنفی بود برو دکترهمین استرس هم باعث میشه نشی سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 یه هفته ده روز دیگه نشدی یه بار دیگه بزنمنفی بود برو دکترهمین استرس هم باعث میشه نشی اصلا با این روشی که من گفتم امکان بارداری وجود داره؟ببین ببخشید واضح میگمما از همون اول کاندوم میذاریم بعد شوهرم چند ثاینه قبل از ارضا کلا آلت رو درمیاره عین اونایی که طبیعی جلوگیری میکنن
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9282 اصلا با این روشی که من گفتم امکان بارداری وجود داره؟ببین ببخشید واضح میگمما از همون اول کاندوم میذار ... خب امکانش خیلی کمه ..الان استرس داری نمیشی سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 خب امکانش خیلی کمه ..الان استرس داری نمیشی کلی رازیانه تخم جعفری زعفرون غلیظ دمنوش بومادران خوردم ولی نمیشم
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 9282 کلی رازیانه تخم جعفری زعفرون غلیظ دمنوش بومادران خوردم ولی نمیشم یه کم دیگه صبر کن ..بالاخره معلوم میشه برو دکتر خیالت راحت بشه سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)
eliiiiiiiiiiijan مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 312 یه کم دیگه صبر کن ..بالاخره معلوم میشه برو دکتر خیالت راحت بشه گفتم اگه تا شنبه نشدم برم دکتر