یه سوال بسیااار حیاتی داشتم ازتون😢 . من بعضی اطلاعات ام رو به اشتباه در سایت گلستان برای پذیرش غیر حضوری وارد کردم . چطور باید این رو پیگیری و اصلاح کرد ؟ کسی تجربه داره؟
من فکر میکردم چون فرهنگیان قبول شدم شاغلم . الان سایت ازم موافقت برای ادامه ی تحصیل میخواد. خواهشاااا میشه رهنمایی کنید یا حداقل توی کانال بزارید بقیه اگر تجربه دارن بگن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا دارم اما توی اون چندمرحله ای که باید ثبت میکردم بعد تایید اطلاعات دیگه نمیزاره اصلا وارد صفحه اش بشم که ویرایش و اعمال تغییرات بزنم . مدارک رو میتونم ویرایش کنم اما اطلاعات رو نه .
فک کردم شاغلم😔آخع مم قمم دانشگاه تهرانه .زنگ زدم میگه مسئول ثبت نام شنبه هست. اینو که دانشگاه بع سا ...
بله مطمئن هستم چون که اطلاعات شما تو سامانه اون ها ثبت میشه و قابلیت ویرایش هم دارن روی سیستم خودشون البته شما اولین باره میگی چون من خودم همیشه ویرایش می کردم