2777
2789
عنوان

سجده شکر😍😍

114 بازدید | 9 پست

واقعا نیازه هممون سجده شکر به جا بیاریم نعمت بارون که بخش زیادی از کشور رو با وجودش شاد و زمستونی کرده جای شکر داره چندین ساعته پشت هم داره بارون میزنه رگباری تو ۷۰ درصد شهر های کشور ممنونیم از خدا که همچین نعمتی رو باز به ما برگردونده امیدوارم دوام داشته باشه و مناطقی که خشک شدن سیراب شن رود های که خشک شدن پر از اب شن تمومم دونه های که توی زمین افتاده بیدارشن و بیرون بیان انشالااا بهاری سرسبز و پر از اب داشته باشیم و هیچ جای کشورمون کم ابی نباشه😍😍😍قدرت خدا رو دست کم نگیریم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعاکنیداراک هم بیاد

میاد ایشالا دیدم تو هوای شناسی حتی برف هم برای روزای اینده اعلام کرده

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

خداروشکر همیشه باید خداروشکر کرد ودعا کرد

اره واقعا اگه نعمتش نباشه وجودش نباشه یک روزه نابود میشیم😍😍😍

اومدم بگم خداروشکربراماهم بارون شروع شد

الهی شکررر ما که اینقد زد تا ظهر ترسیدم سیل شه