2777
2789

اینکه خواب خوبی ندارم ؟ و یه مدت طولانی اینجوریم

میدونم دلایل دیگهوهم داره اما میخوام بدونم به این موضوع هم ربط داره؟

چون من حیلی میترسم

و همش اعصابم خورده و کابوس میبینم

__ 🦢🤍

لایکم کن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نه عزیزم ، تا زمانی که بهش فکرکنی اگر همچین چیزی هم نباشه انرژی منفیشو جذب میکنی یا بهت تلقین میشه

ولی تا خدا نخواد هیچکس هیچ قدرتی نداره ، ازمایش بده منیزیوم مصرف کن و برای ترسات با مشاور حرف بزن شاید ریشه روانی داره

خود من تا 4 ساعت صبح بیدارم دائم ولی اینطوری فکرنمیکنم

حَسبی الله💫🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیکرو بخون کاربر ۲hanim یهراه واسه فهمیدن طبسم گفته امتحانش کن ببین چی میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17101068/احساس-میکنم-طلسم-دارم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

مگه به کسی شک داری؟ از این مردم کثیف همه چی برمیاد .....ما هم جادوگر داشتیم که زندگیمونو نابود کردن ...

خدا لعنت کنه🥲

من به همه شک دارم راستش

ایشالا ابن موضوع نباشه

__ 🦢🤍

آره

مذهبی هستین؟

چون آخه چیزایی که گفتین من واقعا تو زندگیم هست و سعی میکنم درستش کنم

مادرمم ازم راضی نیست تو بحثا میکه وقتی اوکیه و ناراحت نیست میگه راضیه ازم اما بنظرم حرف دلش نیست

میگه بداخلاقی اما من واقعا کشش ندارم و حوصله ندارم

بخاطر اونم میشه؟

__ 🦢🤍

مذهبی هستین؟ چون آخه چیزایی که گفتین من واقعا تو زندگیم هست و سعی میکنم درستش کنممادرمم ازم راضی نیس ...

کبدت داغه و روی تندخویی ات اثر گذاشته. طب سنتی برو کبدت رو خنک کنن.

وقتی نرم تر بشی با مادرت هم بهتر میشی و ایشونم راضی تر میشه. و یه برنامه ثابت در حد روزی ۵ تا ۱۰ دقیقه صبح که از خواب پا میشی برا خودت بذار ، یه دعا که باهاش انس داری هر روز بخون بعد از یه مدت اثرشو میبینی

خدا لعنت کنه🥲 من به همه شک دارم راستش ایشالا ابن موضوع نباشه

منم چند ماهی هست زنجیره وار گرفتاری پشت گرفتاری دارم ، هنوز اینو رد نکردم یکی دیگه میاد،دیگه کلافه شدم ....اگه واقعا بابت این چیزا باشه میدونم هم کار کیه.....انقد هم چیزای ناجوری برام پیش اومده که کوچیک نبودن ....برا مادر و خواهرمم همینطور.....این ابلیس تو زندگی اونا هم هست....ولی فکرتو خیلی درگیرش نکن، ضعف ما به این ابلیس ها انرژی و قدرت میده.....بسپار به خدا....بگو من چشمم به محافظت تو هست.

کبدت داغه و روی تندخویی ات اثر گذاشته. طب سنتی برو کبدت رو خنک کنن. وقتی نرم تر بشی با مادرت هم بهتر ...

ممنونم عزیزم🤍

لطف میکنی برام دعا کنی؟

موندم تو زندگیم

__ 🦢🤍