ما دوسالی میشه ازدواج کردیم و تو شهرستانیم خونه و ماشین داریم همسرم نظامیه و حدود ۲۵۰۰ حقوقشه .از اون ۳۵۰ هر ماه برا منه واس ارایشگاه و لوازم ارایشی و اینا اما حدوده ۱۰۰ ازش پس انداز میکنم .حدود ۱ تومنم قسط میدیم .اما هیچ پس اندازی نداریم .حتی ی تومن .پول هر ماهو همون ماه هنر کنیم برسه .چی کنم ک پس انداز داشه باشیم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
رمز موفقیتت چیه .من از اون ۳۵۰ .ماهیانه ۵۵ اپلاسیون .و ۱۵ اصلاح .۱۰ تومن لاک .۵۰ لوازم ارایشی و بهدا ...
خب شما خیلی خرج میکنی،من شش ماه یه بار لوازم ارایشی میخرم،زیادم البته اهل ارایش نیستم،لوازمم در حد رژ و ریمل و یه ضد افتاب و خط چشمه.لباسی چیزی ام اضافه بر خریدهام ببینم ک خوشم بیاد همسرم میگیره...