ما دوسالی میشه ازدواج کردیم و تو شهرستانیم خونه و ماشین داریم همسرم نظامیه و حدود ۲۵۰۰ حقوقشه .از اون ۳۵۰ هر ماه برا منه واس ارایشگاه و لوازم ارایشی و اینا اما حدوده ۱۰۰ ازش پس انداز میکنم .حدود ۱ تومنم قسط میدیم .اما هیچ پس اندازی نداریم .حتی ی تومن .پول هر ماهو همون ماه هنر کنیم برسه .چی کنم ک پس انداز داشه باشیم
منم شوهرم نظاميه ،قسط نداريم همين حدوده ٢تومن اينا هست اصلا نميتونم پس انداز كنم هم خودم هم شوهرم ول خرجيم از هرجا پول گيرمون بياد سريع باش ي چيزي ميخريم همه پوله رو خرج ميكنيم البته خونه و ماشين هم داريم اما خونمون رهنه
كسي ميدونه كارت حكمت چيه ؟درجه بندي داره ؟يا همه به يه اندازه ميتونن چيزه قسطي بردارن ؟
کارت حکمت ی کارته ک همه ی نظامیا دارن برای خرید از مغازه هدی ک قرار داد دارن مث اتکا ...ک اونجا دوبار تخفیف میخوره مثلا برای ۱۰۰ تومن خرید ۲۵ تومن اینا تخفیف میده .و ماه بعد از حقوق کم میشه .و داخلش هم پول میاد مثلا ماهی ی مقداری از حقوق فرد کم میشه میره تو اون .و شما با تخفیف میتونی خرید کنی
اره عزیزم .همه وسیله خونه داره .ولی ب نظر من خورد و خوراک بیشتر صرفه .چون تخفیفش نسبت ب بیرون زیاده و خوبه .اما وسیله قسطش میاد روش .بیرون ارزون تره اما نقده .