2777
2789
عنوان

👈پس انداز 👉💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 63 پست

منم شوهرم نظاميه ،قسط نداريم همين حدوده ٢تومن اينا هست اصلا نميتونم پس انداز كنم هم خودم هم شوهرم ول خرجيم از هرجا پول گيرمون بياد سريع باش ي چيزي ميخريم همه پوله رو خرج ميكنيم   البته خونه و ماشين هم داريم اما خونمون رهنه 

سخت نگیر به نظرمن که خداروشکر شرایطتت خوبه هم خونه داری هم ماشین طلا هم که خودت داری راستی میدون ...

ن  اطلاع ندارم عزیزم .ب سال خدمت جای خدمت و درجه داریش فرق میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شوهرم نظاميه ،قسط نداريم همين حدوده ٢تومن اينا هست اصلا نميتونم پس انداز كنم هم خودم هم شوهرم ول ...

با تسهیلات و اتکا و اینا میشه خوب پس انداز کرد .ولی تخفیفی ک از اونجا ها میگیریم و میدیم وسایل غیر ضروری 

كسي ميدونه كارت حكمت چيه ؟درجه بندي داره ؟يا همه به يه اندازه ميتونن چيزه قسطي بردارن ؟

کارت حکمت ی کارته ک همه ی نظامیا دارن برای خرید از مغازه هدی ک قرار داد دارن مث اتکا ...ک اونجا دوبار تخفیف میخوره مثلا برای ۱۰۰ تومن خرید ۲۵ تومن اینا تخفیف میده .و ماه بعد از حقوق کم میشه .و داخلش هم پول میاد مثلا ماهی ی مقداری از حقوق فرد کم میشه میره تو اون .و شما با تخفیف میتونی خرید کنی 

من شوهرم تازه كارت حكمت گرفته ،ميشه بگي چطوريه ؟مثلا چقد تخفيف ميدن ؟

قسطی هم میتونی وسیله طلا خورد و خوراک هر چی ک بود بخری ولی برا وسیله و طلا زیاد میاد روش قسطیش 

ميخواسم تخت خواب بخرم چيزاي اينجوري هم ميشه ؟

اره عزیزم .همه وسیله خونه داره .ولی ب نظر من خورد و خوراک بیشتر صرفه .چون تخفیفش نسبت ب بیرون زیاده و خوبه .اما وسیله قسطش میاد روش .بیرون ارزون تره اما نقده .

من صدو هفتاد پول جیب دارم ماهانه صدو پنجاهشو حداقل پس انداز میکنم،درامد شوهرمم خیلی کمتر از شماس،از حقوقشم وام خونگی نوشتیم،خودمم خانه دارم،ارایشگاهم اصلا نمیرم خودکفا شدم 

خدایا خودت محافظ عزیزانم باش❤️