ما دوسالی میشه ازدواج کردیم و تو شهرستانیم خونه و ماشین داریم همسرم نظامیه و حدود ۲۵۰۰ حقوقشه .از اون ۳۵۰ هر ماه برا منه واس ارایشگاه و لوازم ارایشی و اینا اما حدوده ۱۰۰ ازش پس انداز میکنم .حدود ۱ تومنم قسط میدیم .اما هیچ پس اندازی نداریم .حتی ی تومن .پول هر ماهو همون ماه هنر کنیم برسه .چی کنم ک پس انداز داشه باشیم
اونم شوهرم قبول نمکنه میگه قسطمون زیاد میشه و معلوم نیس کی دربیاد تحقیق کردم دوتا پیدا کردم ک ۶ تومنن با ماهی ۱۰۰ .دو تا اسم بنویسیم و یکی هم من .هر موقع در اومد دس نزنیم بزاریم بانک .خوبه ؟
میگه شاید ۳ سال دیگه در اومد ۶ تومن اون موقع کرایه تاکسیه
درسته ...ولی فردا رو نمدونیم ک چ خبره الان دو نفریم .فردا روزی ی بچه اومد هزار جور خرج داره .
منن خیلی ناراحتم که همسرم یه دویست تا تک تومنی پس انداز نمیکنه و حتی شده محتاج یه کرایه تاکسی شدیم.هرچی هم میگم بهش بده من مدیریت حقوقتو بکنم نمیذارهههههه اصلا من نمیدونم دقیق چند میگیره
درسته ...ولی فردا رو نمدونیم ک چ خبره الان دو نفریم .فردا روزی ی بچه اومد هزار جور خرج داره .
خب این سه سال قصدتون که تموم شد شروع به پس انداز با مبلغ بالا کن.الان به همون ماهی ۲۰۰یا۳۰۰ پس انداز قانع باش.بعد که قصد تموم شد فکر کنین بازم دارین قصد میدین همون مبلغو بذاربد بانک بهش دست نزنید.اما الان واقعأ با این توضیحاتی که دادی چیزی نمی مونه واسه پس انداز.اونم به زور شاید۲۰۰بمونه
اخه دروغم میترسم بگم بهش خدارو خوش نمیادو گناهم بکنم این وسط
عزیزم .نمخوای ک ازش بدزدی .میگم وقتی اون نمتونه خودش نگه داره .تو نگه دار .هرچند کم ولی پس انداز داشته باش تا ب قول خودت محتاجه پول تاکسی نشی .هرجای زندگیتون لازم شد هر چقدر لاقل ۱۰۰ تومن ی جا داشه باش ک بدی و محتاج نشی
وقتی مینویسم دقیقا ۳۰۰ تومن گم میشه .نمدونم کجاست ...ی ماه میخوام اول اون ۳۰۰ رو بگیرم .و بعدش ببینم ...
آره خب امتحان کن.
اما خداییش با این وضع اقتصاد مملکتمون دیگه ۳۰۰تومن چیزی نیست.باور کن اگه ی دفتر برای خرجکرهای روزانه درست کنی میبینی ۳۰۰تومن اصلأ لاشون گم شده.منم کساب و کتاب دست خودمه.قبلأ ها که دست شوهرم بود یعنی اوایل ازدواج میگفتم این وسط۱۰۰تومن نیست(خب۸یا۹سال پیشم ۱۰۰تومن زیاد بود)میگفتم تو درست مدیریت نمیکنی بعد که داد دست خودم دیدم ای بابا۱۰۰تومن چیه شاید۲۰۰به بالا این وسط گم میشه.ته و توشو ک پرآوردم دقیق نوشتم دیدم مثلأ ی شب شام رفتیم غذاخوری و خونه فلانی رفتیم شیرینی خریدیم و ی چیز کوچیک برای آشپزخونه خریدیم همونا شده۲۰۰