2777
2789
عنوان

👈پس انداز 👉💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 63 پست
خب خوبه.ولی بنظر من از اون 350 بیشتر پس انداز کن خیلی ولخرجی نکن

عضی موقع ها اخر ماه یکمی هم بهش میدم چون خارج برنامه خرج میکنه ...حدود ۱۰۰ میمونه فقط 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطه خونه قسطه ماشین .حدود ۳ سال دیگه 

خب عزیزم شما که دیگه الان وقته پس انداز بالا نیست.میدونی چرا؟چون خونه و ماشین خریدین الان که دارین قصدشو میدین خودش هنره.اما با این مبلغا که گفتی میشه بازم ماهی۲۰۰ یا۳۰۰پس انداز کرد.اگرم میبینی نمیشه شما از پول تو جیبی خودت برای خودت پس انداز کن

🌹

شما میگی نمیدونی اون وسط ۳۰۰ ۴۰۰ تومنش چی میشه من میگم نمیدونم ما چجوری میرسونیم قسط میدیم وخرج خون ...

اول ماه خرجا جدا میشه و قسطا رو میدیم چیزیک میمونه ...تو جیب شوهرمه .چن ماهه میگم بریز ی شماره حساب ک کارت نداره یا بزار خونه ک بی برنامه پیشت نباشه خرج کنی .بالاخره ۴۰۰ خیلی بیشتر از ماهی ۱۰۰ تومنه ....ماهی ۱۰۰ ب درد نمخوره .سالی میشه ۱۱۰۰

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
همون دیگه نمیدونم کجا میره ...خیلی بی برنامه خرج میکنه همسرم واسه نون میفرستیش با سه تا کیسه میاد

خخخخ خب همین دیگه اول برج باید ی مبلغی و ندید بگیرید بذارید تو کارت بمونه.مثلا ما وقتی میریم فروشگاه فقط خریدای اصلی و اساسی که احتیاجن واقعا انجام میدیم چیزای متفرقه نمیخریم اصلا نداریم که بخریم.ولی یه چیزی بگم وقتی خونه و ماشین داری طلا هم 18 تومن داری دیگه بریز و بپاشو کیف کن نهایت یه حساب واسه بچت باز کن ماه به ماه واسش بریزید توش دیگه پس انداز میخوای چیکار نظامی هم هست شوهرت بازنشستگی هم یه پول خوب میدن بهتون

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
اول ماه خرجا جدا میشه و قسطا رو میدیم چیزیک میمونه ...تو جیب شوهرمه .چن ماهه میگم بریز ی شماره حساب ...

به نظرم یه قرعه کشی بنویس ازاین خونگیا بهتره بازم 

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
خب عزیزم شما که دیگه الان وقته پس انداز بالا نیست.میدونی چرا؟چون خونه و ماشین خریدین الان که دارین ق ...

درسته ...ولی فردا رو نمدونیم ک چ خبره الان دو نفریم .فردا روزی ی بچه اومد هزار جور خرج داره .

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉