2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای یادگرفتن مدیریت ریزهزینه های زندگی وراه های پس انداز.

| مشاهده متن کامل بحث + 1001235 بازدید | 14438 پست

سفید برفی عزیزم 

من رفتم نشستم جنوب تهران چند سال وقتی بچه نداشتم مستاجر به اتاق با پس انداز به آپارتمان صد متری خریدیم با مستاجرش خیلی سختی کشیدن

بعد چند سال پول مستاجر با قرعه کشی مامانم جور کردم خودم نشستم 

الانم ماهی یه تومن میگذارم کنار 

سه تومن میخوریم و لباس 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
دوستان ایشالا صدبرابر بشه پولاتون من همسرم بیکاره داریم با یارانه زندگی میکنیم .دیگه هیچ طلایی برام ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه....کسی نیس کمکمتون کنه?پدرشوهری?

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم ماهی 2تومن درآمدمونه. 300خرج خونه ومایحتاجمون میشه البته ما فقط سره ماه خرید داریم ومن باید مدی ...

خیلی خوب مدیریت میکنین

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
من باید کم کنم  من یه سردست میخرم 2/5چرخي چهارتامرغ چهارتاماهي یک کيلوميگو 500ميشه به خداشوهرم ...

شما دو نفر هستید؟؟ خب زیاد میخری.خدایی این گوشتی که من گفتم تا آخر ماه بسه برامون بدون مهمون البته‌...گاهی هم از بیرون غذا میگیریم.البته من روزی یه وعده غذا میذارم‌شب هر چی برسه میخوریم.گاهی از ناهار هم میمونه برای شام

خیلی خوب مدیریت میکنین

شوهرم حسابداری خونده.تو ذهنش همش با اعداد درگیره!!!منم تو کف مدیریتشم واقعا.

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
من باید کم کنم  من یه سردست میخرم 2/5چرخي چهارتامرغ چهارتاماهي یک کيلوميگو 500ميشه به خداشوهرم ...

چون بار اولته نون پنیر نده عدسی بپز فعلن

خیلیییی خیلییی ولخرجیه برای دو نفر اون همه گوشت

من خودم هر روز گوشت و مرغ میپزم دو نفریم اول ماه یک کیلو چرخی یک ک خورشتی یدونه مرغ تا اخر ماه میره

قهر که میکنید                                 مواظب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می گردند
دوستان ایشالا صدبرابر بشه پولاتون من همسرم بیکاره داریم با یارانه زندگی میکنیم .دیگه هیچ طلایی برام ...

عزیزم اسمتومينويسم دم زايمانم دعات میکنم اگه قابل باشم 

فوق العاده ای ایول  شماهاقابل تحسينيدبه خدا

یعنی در این حد!؟ حالا شوهرم اصلا راضی نیست میگه آدم باماهی یه تومن پس انداز به کجامیرسه عاخه😔

من حقوق خودم و شوهرم ماهی دومیلیون هست دویست اجاره پول قبض ها و اینترنتو شارژماهی ۱۰۰ماهی ۴۱۰قسط داریم ۱۵۰مدرسه دخترم  بقیش هم خرج خوردو خوراک و و بیشتر خرجهای غیر قابل پیش بینی میشه مث دکتر و مهمونی و کادو تولد و خیلی چیزها هفته ای دوبار غذای گوشتی میپزم شوهرم خیلی پر خوراکه و پر خرجه لباس هر وقت چیزی لازمم باشه میخرم ماهی یه بارم بیرون غذا میخوریم هفته ای ۳۰تومن هم میوه و سبزی و لبنیات ۲۱رهن خونه داریم مستاجریم و ماشینم نداریم😔هرروز نگران فردام که چی میشه جالبه همه اطرافیانمون که با ما خونه دار شدن وزندگیشون در سطح ما هست خونه خریدن ولی ما هنوز اندرخم یه کوچه ایم نمیدونم چطور اونا خونه دارشدن

محتاجم به دعا

اهان یادم رفت بگم من همیشه یه رون گوسفند یک کیلو گوساله واسه چرخی و دوتا مرغ میخرم و میذارم فریزرو معمولا اگه مهمون نیاد تا یه سه ماهی گوشت داریم برنج هم هر دوماه یه کیسه بیشتر از خوردو خوراک بنظرم خرجهای جانبی خیلی هزینه میبره 

محتاجم به دعا
یعنی در این حد!؟ حالا شوهرم اصلا راضی نیست میگه آدم باماهی یه تومن پس انداز به کجامیرسه عاخه😔

خب با درآمد کم به همسرت بگو چقد پس انداز کنیم خوبه 

والا همینم زرنگی م 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  

الهی بمیرم عزیزم. غصه نخور مااول ازدواجمون انقدر قسط ووام داشتیم همش400تومن دستمونو میگرفت.سال بعدش خرج بیمارستان پسرمو که زایمان زودرس داشتم پدرشوهرمو برادرشوهرم دادن. ولی پسرم که اومد روزی آورد باخودش...برکت آورد باخودش....یهو شوهرم ارتقاء شغلی پیداکرد قسطامونم تموم شد....خوب شد.... امیدوار باش....دعات میکنم