2777
2789

زنه هم بدونه اقا متاهل

ولی کرم بریزه بازم

چیکارش می کنید

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به اخلاق شوهرم صددرصد زنه رو پاره میکنم . مگر ببینم شوهرمم تنش میخاره

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

مردا چتونه یهو این همه درخاست دادید

برگام اینا کین دیگه😑

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

نمیشه یه طرف به قاضی رفت مرد پا داد یانه اینم مهمه

فرض کن پا نده

دنیا همینه

زن با زن و مرد با مرد رقیبه هیچکس نمیاد منفعت خودشو به خاطر همجنسش نادیده بگیره پس همه زن های جهان فکر نفع خودشونن انتظار فداکاری برای من ازشون نیست از نظر قانونی هم آزادن هر کاری بکنند

ولی همسرم تعهد قانونی داده فقط متعلق به من باشه وقتی از لاس اون خانم استقبال میکنه یعنی خرابه و پدرشو در میارم