دخترم گفت بیرون بود اومدنی ماژیک بخر اومد یه داد هواری راه انداخت نگو .من کلا کاری به کارش ندارم وقتی غر میزنه ری د تو اعصابم منم گفتم خودتو نکش بخاطر یه مازیک میگه چرا زودتر تموم شده معلوم نبود چه مرگش بود .کلا از ۶ عصر یه گلمه باهام حرف نزد قیافه گرفته خوابیده روانیه خدا شفاش یده دعا کنید
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
شما همونی بودی که دخترتو بردی استخر یه پیتزا بهش دادی شوهرت قهر کرده بود چرا نگفتی بیام سه تایی بخوریم پیتزا زیاد بود شما حرومش میکنید؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند دقیقه ی دیگه اعضای حاضر جواب نی نی سایت 👇خلاصه کردم واستون راحت تر بخونید : وا چه بی شخصیتبزن ت ...
😂😂😂👌🏻
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
من خودم خیلی حسابگر خرج میکنم همیشه ولی همسرم بخواد خساست کنه اصلا تحمل نمیکنم درستش اینه مرد مایحتاج خونواده رو تامین کنه و خانم حواسش به هزینه ها باشه نه اینکه خانم بگه فلان چی بخر اون گارد بگیره