2777
2789

من از کریر بیشتر از کالسکه استفاده کردم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کریر زمانی خوبه که رفلاکس داره سطح شیب دار براش خوبه و من پسرمو تا هفت ماهگی تو کریرش نگه داشتم خوابوندم ولی بچهای که رفلاکس داره اگه تو کریر میخوای بخوابونیش نباید تکونش بدی چون محتویات معدهاش باعث میشه تهوع بگیره و بالا بیاره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
خب میخواستی بخوابونی بچه. رو یعنی دایم داخل اون میخوابوندی؟

برای خواب نیس که😕

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کریر زمانی خوبه که رفلاکس داره سطح شیب دار براش خوبه و من پسرمو تا هفت ماهگی تو کریرش نگه داشتم خواب ...

نمیدونم چکار کنم بخرم یا نه

پسر شما شبها خوابش خوب بود ؟

کلا مزایای کریر چی هست ؟

برای خواب نیس که😕

من پسرمو ۸ سال پیش گاهی میخوابوندم توش

مال خودم نبود

نگهش هم نداشتم

میدونم مثلا تو پذیرایی کار داری بچه رو میذاریم داخل اون جمع و جور راحته

اما یادم رفته استفادش رو

ولی یادمه توش میخوابید