2777
2789
عنوان

بی بی چکم یه خط داره یعنی چی

67 بازدید | 14 پست

خانوما دوماهه پریود نشدم ۱۵ ام ماه پیش رابطه سطحی داشتم الان بی بی گذاشتم یه خط افتاد یعنی چی؟

دوتا امپول زدم قبل بیبی چک دکتر گفت اگه بچه داشته باشی محکم تر میشه بنظرتون الان حاملم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت بشه میگن کاذب.بعد از ۳ ماه دیگه بی بی چک باید نشون میداد. یه ازمایش بده. ولی فکر نکنم باردار با ...

رابطم خیلی سطحی بود ببخشید دخول انجام نشد

الان چقدر طول میکشه پریود شم دوتا امپول برام نوشت

منفی هستش عزیزم

آمپول پروژسترون زده باشی دو سه روزه فک کنم پریود بشی نگران نباش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منفی هستش عزیزم آمپول پروژسترون زده باشی دو سه روزه فک کنم پریود بشی نگران نباش

خدا از دهنت بشنوه خیلی درد دارم.از یه طرف چون تیرویید دارم از اونم هست فک کنم که نشدم

خدا از دهنت بشنوه خیلی درد دارم.از یه طرف چون تیرویید دارم از اونم هست فک کنم که نشدم

آره اگه یه درصد هم باردار بودی چون یه ماه از رابطتت گذشته سریع بی بی چک مثبت مشد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید