2777
2789

خود مامانم منو به جون خودش قسم داد و من مجبور شدم دروغ بگم چون مسئله حیثیتی بود براش

من با آقایی قبلا جهت آشنایی ازدواج ارتباط داشتیم و فقط موقع دیدار بهم دست میداد کنم دست دادم و اصلا کار خاصی نکردیم واقعا هیچوقت

امروز مامانم قسمم داد که جون من رو قسم بخور که حتی یک انگشت هم بهت نزده من مجبور شدم قسم بخورم

اونم هم خدا هم قرآن هم جون خودشو🙁🙁😔

چون اگه راستشو میگفتم خییییلی بد برخورد میکرد

و یه جورایی این چیزا براشون مهمه خانوادم

برای خودم نه

حالا چه غلطی کنم خییییلی عذاب وجدان دارم سر این موضوع .توی عمل انجام شده قرار گرفتم وقتی این سوال رو پرسید😔😔

اتفاقی که نمیفته

مادرتم زیادی فکرش توی قرن های گذشته گیر کرده

نمیشه که بیشعور باشی دست هم ندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ مامان سختگیری

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اتفاقی که نمیفتهمادرتم زیادی فکرش توی قرن های گذشته گیر کردهنمیشه که بیشعور باشی دست هم ندی

دست شما درد نکنه پس محرم نامحرم چی میشه یعنی کسی که حکم خدا را رعایت کنه وبا نامحرم دست نده بیشعور؟ خدای داریم به کجا می رویم.

دست شما درد نکنه پس محرم نامحرم چی میشه یعنی کسی که حکم خدا را رعایت کنه وبا نامحرم دست نده بیشعور؟ ...

تو نظر نده

اینجام سایت نامحرماس ولی تو اومدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دست شما درد نکنه پس محرم نامحرم چی میشه یعنی کسی که حکم خدا را رعایت کنه وبا نامحرم دست نده بیشعور؟ ...

ناراحت نشو

اسی اوکی بوده دست داده، شما دست نده

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خییییلیبابام اینطور نیستا

قسم نمیخوردی

میگفتی دیوونم مگه دست بدم با نامحرم، اینجوری خیالش راحت میشد بیخیال میشد