2777
2789
عنوان

دلم گرفته. این ماهم باردار نشدم

2411 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها 

من ماه هشتم اقدامم دوماه لتروزول خوردم وآمپول زدم که نشدم.   ماه گذشته تصمیم گرفتم داروی گیاهی بخورم قرص پونیکا گرفتم و گیاه پنج انگشت.  اما امروز دوباره پریود شدم نمیدونم چرا نمیشه   

فقط تنها فرقی که کردم این بود که قبل خوردن قرص گیاهی هر ماه که تخمک گذاریم تموم میشد درد پریودم خیلی زودتر از موعد میومد سراغم اما این ماه دقیقا همین امروز درد پریود گرفتم و عادت شدم.  تازه عادتامم مرتبه و شوهرمم مشکل نداره اما....   

پیاز درمانی رو‌امتحان کردی؟

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا یک سال طبیعی نگران نباش این استرس ها خودش بدتر

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
اگه درد پریودی زودتر میاد مشکل داره ینی؟

نمیدونم چرا زودتر میومد درد پریود خودم حس کردم از وقتی قرص و امپول زدم اینطوری شدم چون قبلشم نبودم ولی ده این ماه درد نداشتم