2777
2789
عنوان

دلم گرفته. این ماهم باردار نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 31 پست

ان شالله خدا دامن همه منتظرهاروسبزکنه.غصخ نخورگلم منم یکسال منتظربودم دیگه امیدی نداشتم ولی نه دکتررفتم ونه قرص ودارو خوردم.بعدش تواوج ناامیدی دلم شادشد. خدابزرگه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا زودتر میومد درد پریود خودم حس کردم از وقتی قرص و امپول زدم اینطوری شدم چون قبلشم نبودم و ...

منم همیشه دوهفته قبل پریودم تقریبا سینه درد میگیرم

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
من تو اولين رابطه حامله شدم.حتي صدايِ قلبش رو هم شنيدم. اما هفته ١٢ سقط شد. اين ماه دوباره رفتم برا ...

آخی عزیزم سخته ایشالا خدا به همه کسایی که منتظرن یه نی نی سالم بده انتظار خیلی سخته

شوهرتم تقویت کن که بهتر بشه.. منم مثه توام عزیزم هر ماه ک پرید میشم دنیا سرم خراب میشه کارم تا چندرو ...

شوهرمم خرنوب خورد اون خوبه. واقعا دنیا رو سر ادم خراب میشه

نمیدونم چرا زودتر میومد درد پریود خودم حس کردم از وقتی قرص و امپول زدم اینطوری شدم چون قبلشم نبودم و ...

انشاءالله زودتر باردار بشی عزیزم، استرس به خودت وارد نکن

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊
پياز درمانی دیگه چجوریه؟  🙄

نینی سایت خوندم

خیلی ها جواب گرفتن

سرچ بزن عزیزم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
شمام بچه نداری؟  دکتر خوبیه؟  

چرا من یه پسر۶ ساله دارم.یکی از اقوامم ۵ سال بچه دار نمیشد رفت پیش این دکتر و سریع باردار شد.بیمارستان صارم اکباتان هم خوبه.دیر ازدواج کردی یا جلوگیری داشتی که تا الان بچه نیاوردی؟