2777
2789
عنوان

مادرشوهر

288 بازدید | 26 پست

چرا بعضی از آدما اینجورین؟ بی محبت بی احساس اصلا چیزی حالیشون نیست انگار

من ۳ ساله ازدواج کردم و خانواده شوهرمم یه شهر دیگه ان

مادرشوهرم تو این سه سال به جون بچه تو شکمم حتی اگه یه جفت جوراب برای من خریده باشه

شوهرمم دو بار تو این ۲ ماه رفته سر زده بهش حتی یه جورابم واسه بچمون نخریده بده شوهرم

شاید باورتون نشه تولد نوه هاش دعوتش میکنه مثل ملکه ها میره میشینه ازش پذیرایی میکنن یه آدامسم کادو نمیده به نوه هاش عموی شوهرم به نوه های ایشون عیدی داد امسال عید بعد اونا اومدن عید دیدنی به یه دونه نوه اون عیدی نداد بعد که رفتن من بهش گفتم مامان عیدی دادین ؟ گفت یادم رفت حتی ناراحتم نشد که یادش رفته😄

ولی همه مثل پروانه دورش میچرخن

اون وقت مامان من یه کوچه با من فاصله داره محاله دست خالی از خونش برگردم یا دست خالی بیاد خونمون

یه جوری شده اصلا دلشو ندارم حتی کادو روز مادر براش بگیرم

کسی هست مثل من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من مثل توعه دقیقا عوضش کاری براش نمیکنم خیلی راحت ترم

من اوایل خیلی هواشو داشتم سال اول روز مادر براش اتو خریدیم و جاروبرقی البته شریکی با بقیه بچه ها

الان دیگه یک ساله هیچ کاری براش نمیکنم

چند روز پیش شوهرم میخواست براش ۱۰ کیلو گردو بخره مخالفت کردم

خیلی دوست داشتم با محبت بود منم بهش محبت میکردم

مادر خودتو با مادرشوهر مقایسه میکنی خوب دخترشی معلومه نمیزاره دخترش دست خالی از خونش بره بیرون .

اخه کلا اینجوریه حتی نسبت به دختراش یا شایدم جلوی من اینجوری نشون میده

و بدتر از همه این که کاری براش میکنیم قدردانی بلد نیست انگار وظیفمونه

مادرشوهر من فقط دست بستون داره

روز مادر، عید نوروز، تولدش و... توقع کادو داره

ولی متقابلا کاری نمیکنه

توقع داره میری خونش دست پر بری، ولی همونم جلو خودمون بیرون نمیاره

خودشم تابحال دست پر در حد یک کیلو میوه نخریده برامون بیاره

هفته ای دو روز کامل میاد اینجا میمونه ناز میکنه این نمیخورم اون نمیخورم. فقط دلش کباب بره میخواد که کم خونی داره

من اوایل خیلی هواشو داشتم سال اول روز مادر براش اتو خریدیم و جاروبرقی البته شریکی با بقیه بچه هاالان ...

از قدیم گفتن از هر دست دادی همون دستم میگیری کار خوبی میکنی گلم محبت بیش از حد بعصی ها رو پر رو میکنه

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من اوایل خیلی هواشو داشتم سال اول روز مادر براش اتو خریدیم و جاروبرقی البته شریکی با بقیه بچه هاالان ...

ولش کن عزیزم رها کن بره تازه من مادرم ندارم با این حال اینجوری راحت ترم چون خانواده شوهر هرگز قدر نمیارن

مادرشوهر من فقط دست بستون داره روز مادر، عید نوروز، تولدش و... توقع کادو داره ولی متقابلا کاری نمیکن ...

خداروشکر مادرشوهر من اینقدر متوقع نیست و ناز و ادا نداره ولی محبت هم نداره

هفته پیش اومده بودن ختم تهران بعد یک سال یه سر به خونه ما هم زد شوهرم رفت براش توالت فرنگی گرفت چون سخته براش ایرانی خداشاهده اصلا نپرسید چرا خریدی یا تشکر بکنه

۱ تومن شوهرم پول داد برای یه بار دستشویی رفتن مادرش😶

برادر شوهرم ۵ سال پیشم بود زن براش گرفتیم خونه براش اجاره کردیم جهیزیه براش خریدیم طلا خریدم الان به من میگه معلوم ننیس چطور زندگی کردی ک الان از همه عقبی فقط ۲۹سالمه محبت به کسی ک ارزش داره خیلی خوبه ولی واسه ادم نمک نشناس یعنی خودتو کوچیک کردن