2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 26 پست
به ایطور ادما اصلا نباید محبت کرد ولی مادری ک مادره باید سرتا پاشوطلا گرفت بعضی ها فقط اسمشون مادره

اخه بچه هاشم خیلی دوسش دارن مثل پروانه دورش میچرخن واقعا نمیدونم ایا محبت دیدن مگه از این مادر؟

از قدیم گفتن از هر دست دادی همون دستم میگیری کار خوبی میکنی گلم محبت بیش از حد بعصی ها رو پر رو میک ...

واقعا همینه

ازش محبت ندیدم اصلا دلم نمیخواد محبت کنم با این که ذاتا اینجوری نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهرم ۵ سال پیشم بود زن براش گرفتیم خونه براش اجاره کردیم جهیزیه براش خریدیم طلا خریدم الان به ...

به خدا که محبت به خانواده شوهر نیومده

ما ۲ سال تموم دربست در اختیارشون بودیم زنگ میزدن بیاین فلان کار فلان مراسم شوهرم و من اول از همه اونجا بودیم

تو بارداریم فهمیدم چقدر اشتباه کردم

الان حتی نمیان یه سر به من باردار بزنن دستگیریشون پیشکش

پسر من ۴ ساله مادر شوهرم منم تاحالا هیچی نخریده هیچی یادمه من باردار بودم یلدای برای نوه های میخرید یه نکرد برای بچه تو شکم من یه چیر کوچیک بخره مگه چی بچه من با اون یکی نوه هاش چه قرقی داشت اون سال خیلی ناراحت شدم الانم ۴ ساله هیچ یلدای چیزی برای پسرم نخریده ولی بعدش دیگه ازش.هیچ انتطاری ازش ندارم خودم راحت ترم والله

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
به خدا که محبت به خانواده شوهر نیومدهما ۲ سال تموم دربست در اختیارشون بودیم زنگ میزدن بیاین فلان کار ...

روابط هر چ محدودتر کنی بهتره نمیدونم چرا برام سواله قبلا ادما خوب بودن دروغگو نبودن الان همه مردم شدن دروغگو دغل کار بی اعتمادی داره بی داد میکنه

اخه کلا اینجوریه حتی نسبت به دختراش یا شایدم جلوی من اینجوری نشون میدهو بدتر از همه این که کاری براش ...

مادرشوهرا همینن ولش کن ناراحتی اعصاب میگیریا ول کن .کنار بچه ت. خوش بگذرون

خداروشکر مادرشوهر من اینقدر متوقع نیست و ناز و ادا نداره ولی محبت هم نداره هفته پیش اومده بودن ختم ت ...

میفهمم

حالا من هر هفته همین توالت فرنگی رو از حیاط بیارم بذارم تو توالت ذره ای به رو خودش نمیاره

ولی اگه دستم بند باشه همسرم اینکارو بکنه خودشو هلاک میکنه از بس تشکر میکنه

پسر من ۴ ساله مادر شوهرم منم تاحالا هیچی نخریده هیچی یادمه من باردار بودم یلدای برای نوه های میخرید ...

والا منم راحتم ولی میگم کاش اونم چشم توقع رو از ما برداره

میریم اونجا مثلا با هم میریم بیرون تره بار خرید داشته باشه شوهرم حساب میکنه اصلا نمیگه خودم پولشو بدم

واقعا همینه ازش محبت ندیدم اصلا دلم نمیخواد محبت کنم با این که ذاتا اینجوری نیستم

یاد بگیر دیگه

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم