2777
2789
عنوان

کمک آشپزی مامانا میشه لطفا بیاین

120 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه یه رسپی واسه پخت ماهی سالمون بهم بدید که بوی ماهی رو بگیره و دخترم بخوره؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول طعم دار کن ماهی رو پیاز و سیر بمال ب ماهی و ی مقدار زردچوبه و تخم گشنیز و زیره بوی ماهی رو ...

با پیاز و سیر بوش کاملا از بین نمیره آرد رو هم امتحان کردم زیره رو کلا دوست نداره تخم گشنیز رو امتحان میکنم ممنون

با پیاز و سیر بوش کاملا از بین نمیره آرد رو هم امتحان کردم زیره رو کلا دوست نداره تخم گشنیز رو امتحا ...

عزیزم با پیاز و سیر بزار ی ساعت بمونه همون موقع ک سیر و پیاز میزنی تخم گشنیز و یا ادویه کاری و حتی ادویه مرغ و ماهی اینارو بزن من خودم هرچی ادویه تو خونه دارم میزنم..دارچین هم بزن ب ماهی بزار ی ساعت بمونه بعد ک خواستی سرخ کنی باز آرد و ادویه بزار ب ماهی بعد سرخ کن

عزیزم با پیاز و سیر بزار ی ساعت بمونه همون موقع ک سیر و پیاز میزنی تخم گشنیز و یا ادویه کاری و حتی ا ...

مرسی ممنون اینارو امتحان کنم ایشالا که میخوره💖

سلام عزیزم معذرت میخوام شاید پرسیدن این سوال اینجا درست نباشه ..ولی اگر امکانش را دارید میشه یکم من راهنمای کنید..داخل یه تاپیک دیدم گفتین همسرتون ارتوپد هستن..

من یه خواستگار دارم که دارن فوق تخصص ارتوپدی میخونن..بنظر شما چجور شغلی هست؟ زندگی با دکتر تو این تخصص از همه نظر ممکن سخت باشه مثل مدت زمان کاری و...؟؟ در آمدشون معمولا چقدر هست

ممنون میشم یکم راهنمایی کنید 🥹

سلام عزیزم معذرت میخوام شاید پرسیدن این سوال اینجا درست نباشه ..ولی اگر امکانش را دارید میشه یکم من ...

خواهش میکنم عزیزم

واقعیت رو بخوام بگم سختی های خودش رو داره و خیلی از مسئولیت ها رو باید قبول کنی واسه من تا قبل بچه زیاد سخت نبود چون خودم سر کار میرفتم و تا ساعت ۴ عصر مشغول بودم بعدش هم باشگاه و خرید و میومدم خونه شام و سریال تا همسرم بیاد تنهایی اونقدر اذیتم نمیکرد البته همسر من صبح ها بیمارستانه و بعدازظهرها مطب یا کلینیک تا۱۰و ۱۱ شب

اما بعد از بچه همه چیز واسم سخت شد و چون شهری هستم که خانواده ام نیستن و هیچ کمکی ندارم خودمم و خودم

خیلی بهم سخت میگذشت تنها بودم و مسئول خیلی چیزا کارگر میگرفتم حتی پرستار بچه ولی مجبور شدم سرکار نرم چون اولویت دخترم بود و هست تا بزرگ بشه

اما خب میدونستم که این مسائل هست و چون دوستش داشتم انتخابش کردم از نطر مالی و درآمدی میشه گفت شرایط خوبه و بستگی داره نمیشه واقعا رقمی گفت و خب باید هزینه کنی تا خیلی چیزا جبران بشه از من به شما نصیحت حتی خرید رو آنلاین انجام بده کارگر بگیر و هزینه کن و از هر فرصتی برای باهم بودن استفاده کنید اونقدرا هم سخت نیست اما کشیک های طولانی و سختی و خستگی هاش هست باید این بخش رو کنار بیای تعطیلات و سفر و خیلی چیزا رو باهاش صحبت کن چند سال بگذره شرایط استیبل بشه مطمئنا فرصت واسه سفر و گردش و باهم بودن بیشتره وگرنه بقیه چیزا دیگه به شخصیتش و شرایطتون بستگی داره اما اگه آدم خوبی باشه زندگی شیرین میشه در نهایت تلاشش و سختی هاش برای خانواده اش هست و باید درکش کنی یه جاهایی

سعی کردم کامل توضیح بدم عزیزم

سلام عزیزم معذرت میخوام شاید پرسیدن این سوال اینجا درست نباشه ..ولی اگر امکانش را دارید میشه یکم من ...

من یه روزی وسط افسردگی بارداری و تنهایی و سختی بچه داری خیلی ناراحت بودم ازش چون نبود و درمونده بودم با کلی شب نخوابی و مسئولیت

همسایه اومد دم در خونه و واسم یه قابلمه آش آورد و گفت انگشت نوه اش بخاطر خطای یه پزشک دیگه تا نمیشده و همسر من درستش کرده و ازم تشکر کرد اونقدر حس خوبی داشتم و بهش افتخار کردم که به خودم گفتم ما داریم از خیلی چیزا میگذریم که آدما حالشون خوب باشه پس من باید حال تو رو خوب کنم و همه چیز رو سخت نکنم زندگی همینقدر ساده است اگه آدم خوبیه و شخصیت خوبی داره ردش نکن ولی هر فرصت رو غنیمت بدون که باهم خوش باشید

من یه روزی وسط افسردگی بارداری و تنهایی و سختی بچه داری خیلی ناراحت بودم ازش چون نبود و درمونده بودم ...

عزیزم خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین ممنون که به خوبی راهنمایی کردین و ان شا الله خوشبخت باشید گلم ممنون از محبتتون