خواهش میکنم عزیزم
واقعیت رو بخوام بگم سختی های خودش رو داره و خیلی از مسئولیت ها رو باید قبول کنی واسه من تا قبل بچه زیاد سخت نبود چون خودم سر کار میرفتم و تا ساعت ۴ عصر مشغول بودم بعدش هم باشگاه و خرید و میومدم خونه شام و سریال تا همسرم بیاد تنهایی اونقدر اذیتم نمیکرد البته همسر من صبح ها بیمارستانه و بعدازظهرها مطب یا کلینیک تا۱۰و ۱۱ شب
اما بعد از بچه همه چیز واسم سخت شد و چون شهری هستم که خانواده ام نیستن و هیچ کمکی ندارم خودمم و خودم
خیلی بهم سخت میگذشت تنها بودم و مسئول خیلی چیزا کارگر میگرفتم حتی پرستار بچه ولی مجبور شدم سرکار نرم چون اولویت دخترم بود و هست تا بزرگ بشه
اما خب میدونستم که این مسائل هست و چون دوستش داشتم انتخابش کردم از نطر مالی و درآمدی میشه گفت شرایط خوبه و بستگی داره نمیشه واقعا رقمی گفت و خب باید هزینه کنی تا خیلی چیزا جبران بشه از من به شما نصیحت حتی خرید رو آنلاین انجام بده کارگر بگیر و هزینه کن و از هر فرصتی برای باهم بودن استفاده کنید اونقدرا هم سخت نیست اما کشیک های طولانی و سختی و خستگی هاش هست باید این بخش رو کنار بیای تعطیلات و سفر و خیلی چیزا رو باهاش صحبت کن چند سال بگذره شرایط استیبل بشه مطمئنا فرصت واسه سفر و گردش و باهم بودن بیشتره وگرنه بقیه چیزا دیگه به شخصیتش و شرایطتون بستگی داره اما اگه آدم خوبی باشه زندگی شیرین میشه در نهایت تلاشش و سختی هاش برای خانواده اش هست و باید درکش کنی یه جاهایی
سعی کردم کامل توضیح بدم عزیزم