2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

49 بازدید | 4 پست

سلام من النا هستم ۱۸ساله توی شهری زندگی میکنم که خیلی زود شوهر میکنن برای همین آدم های مثل من خام هسن و نابلد:) شوهرم آدم خوبیه در کل همو دوست داریم جوری که توی شهر طلا هام زبان زده لباس هام و... و آدم پول داری هست شغل کشاورزی خلاصه که خوبیم با هم با خوانواده شوهرم یجا زندگی میکنم من طبقه بالا و اون پایین ولی زندگی کامل مثبتی ندارم دوتا خواهر شوهر دارم یکیش عروس عموم هست یکیش عروس عمه ام یعنی اونا عروس طایفه ما بودن تا زمانی که منو برا داداشون گرفتن نگم براتون که از اول کار من خیلی ادم مهربون و خوبی ام ولی اونا از اول دخالت ها بی احترامی هاشون منو از پا در آورده اول اینکه از وقتی ازدواج کردم به دکور خونه ام نظر دادن و باید خواسته اونا میشد به لباس خریدنم به اینکه چه لباسی بپوشیم چی آرایش کنم و حتی تمیزی خونه ام و مهم تر جهیزیه که مامانم عالی شو برام خریده ولی همیشه مقایسه و... خلاصه من تا حدی دوم اوردم و بعد اون افسردگی رفتن خونه مامانم و دکتر.... که اونا بعد دیدن حالم کمی بهتر شدن ولی باز این بیماری دوباره داره بهم برمیگرده وقتی یه مهمونی میشه میان همه فامیل های منو مسخره میکنن لقب و... و داره از خودم بدم میاد واقعا باید با چنین آدمی چطور رفتار کنم دیگه از سکوت متفرم و میخوام خودم دست به کار شم تا شوهرم واقعا من چی بگم یه روز میان حرف میزنن یع روز کامل گوشه گیر میشم و از خودم متنفر فقط از این ناراحتم که اگه منو آدم حساب میکردن حداقل کنار من غیبت هارو کم میکردن دیگه ببین هم عمه ام هم عمو هام شدن آدامس زبان اینا

رفت و آمد کم کن برو باشگاه کلاس شوهرت چی می گه

باشگاه برم میزارن سرشون.... نه بابا باشگاه مشکل نیست انقد مهربونم من ساده هر چی بی احترامی هست میکنن انتظار دارن همیشه هم در خدمتتون باشم اگه کمی بلد باشم حد مرز بزارم اونقدر اذیت نمیشم به شوهرم چی بگم بیچاره همیشه خسته کوفته دلم میخواد خودم از حقم دفاع کنم:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت گوش کشی میکرد اینجور نمیکردن اینا همه بستگی به شوهرت داره مردی که پشت زنش باشه یا بالعکس زنی پشت شوهرش باشه خانواده ها هیچ وقت اجازه نمیدن به خودشون بی احترامی کنن

شوهرت گوش کشی میکرد اینجور نمیکردن اینا همه بستگی به شوهرت داره مردی که پشت زنش باشه یا بالعکس زنی پ ...

از یه نظر راست میگی..... ولی چی بع شوهرم بگم بار اول نیست که میگم شوهرم میگه حساسی و... من دوست دارم خودمم یه حرکتی بزنم احساس میکنم خانواده این منو حساب نمیکنن برا این میخوام بفهمن هر ادم خوبی تا حدی خوبه تخصیر خودمه که اول ها چیزی نگفتم که براشون عادت شد

از یه نظر راست میگی..... ولی چی بع شوهرم بگم بار اول نیست که میگم شوهرم میگه حساسی و... من دوست دار ...

حتی یبار کنار خودم به عموم لقب بدی دادن که دیگه صبر نیوردم رفتم بالا که دیدم شوهرم داد بیداد کرد اگه به عموی خودت اینا رو بگن تحمل میکنی این دختر تا کی چیزی نگه