2777
2789

سلام دوستان تورو خدا اگه تجربه ای دارین کمک کنین ...دخترم از وقتی به دنیا اومده کلا بی قراره خواب نداره گریه میکنه ..یعنی من پنج دیقه این بچه رو آروم ندیدم هزار تا دکتر بردمش آخرش گفتن آلرژی پروتئین گاوی داره شیر خشک رژیمی دادن شیرم قطع کردم ولی همچنان بی قراره ...ریفلاکس خیلی شدید داره کلا بعد شیر یا بالامیاره یا شیر با فشار میاد تو حلقش بخاطر اون نمیتونه بخوابه اپرازول دادم جواب نداد الان نکسیم میدم ولی فایده نداره کلا از صب تا شب تو بغلش بال بال میزنه بچم تورو خدا چیکار کنم دیگه بردیم

عزیزم

اخر چهار غذا کمکی رو شروع کن

چون این با شیر سیر نمیشه

غذا شروع کردی اب خوردن هم بده

رفلاکسش هم خوب میشه با غذا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر سرش شیب دار باشه حتما فک نکنم چیزی باشه یا دارویی باشه ک معجزه بکنه منم کشیدم بدترشپ فقط با مرور زمان بهتر میشه انشالله خدا کمکت کنه

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
عزیزم اخر چهار غذا کمکی رو شروع کن چون این با شیر سیر نمیشه غذا شروع کردی اب خوردن هم بده رفلاکسش هم ...

اخه میگن باید بچه گردن گرفته باشه یا بتونه بشینه که غذا کمکی شروع کنم ..دخترم هنوز کامل گردن نمیگیره

اخه میگن باید بچه گردن گرفته باشه یا بتونه بشینه که غذا کمکی شروع کنم ..دخترم هنوز کامل گردن نمیگیره

خوب پس صبر کن یکم دیگه

بعد بی بی کر بخر

عالیه برا رفلاکس و کولیک

روزی پنج قطره

حتی خوابش خوب میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه منم رفلاکس داره خیلی گریه میکنه همش خفه میشه اذیت بود طفلک اولین کاری که کردم این بود نبات داغ با یه ذره زنجبیل بهش دادم دکتر عطاری گفته بود خودمم زنجبیل خوردم یه مدت خیلیییییییییی بهتر شد ۵قطره پدی لاکت بهش بده اینم عالیه تشکشم سی درجه درسن سرو شونش بالا باشه خیلی خوبه