2777
2789

بچه هامن امروز۹روز از زایمانم میگذره ۲نا بچه هست ک شیر ب شیر سدن و کسی رو ندارم کارامو انجام بده

دیروز باباشون خونه بود

منم بهم ریختم اومدم بیرون کلیییییییی راه رفتم بعدش بچمو بزرگه بغل کردم الان بالای بخیه هام ورم کرده

شوهرم نگاه کرد میگه چرک کرده

بعداظهر دکترم نوبت داد

تجربشو دارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای

چیکار میکنی با خودت دختر خوب 🤯🤯

سریع برو دکتر

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

شما دیگه کی هستی ک ده روز بعد سزارین پاشدی بچه بغل کردی راه رفتی

خب شوهرت بوده خونه چرا لج میکنی

فکر کردی همین بخیه هست

نخیر ادم داغون میشه از داخل

اگه از داخل پاره بشن.دوبارع باید عمل بشی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خیلی خسته شدماز زندگی مزخرفم

عزیزم اروم باش تازه زایمان کردی هورمون هات بهم ریختن

ول گاوزبون دم کن بخور

بابونه

بهارنارنج استخدوس

اعصابت اروم میشه

اینجوری داری خودتو داغ میکنی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خیلی خسته شدماز زندگی مزخرفم

یه مدت بگذره حسابی کیف میکنی با نی نی هات من عاشق بچه شیر به شیر هستم