2821
2789
عنوان

پشیمونم خیلی❓

155 بازدید | 19 پست

میگن عشق آدمو کور میکنه دروغ نیست

الان که رفتارای پارتنرم < دو هفته س جدا شدیم یادم میاد > واقعا بی نهایت از خودم و خودش عصبی میشم که چرا تو اون لحظه برخورده بدی باهاش نداشتم همیشه تا جایی که تونستم سعی کردم آروم و خانوم باشم یعنی داشتم خودمو سرکوب میکردم که از من ذهنیته بدی نداشته باشه و الان یاد این مسله افتادم واقعا دارم خودخوری میکنم که چرا

چرا همون لحظهای که باید کامل جدا نشدم و موندم باهاش فقط چون دوسش داشتم و فکر میکردم رابطه همینه و درست میشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هممون اولش اینجوری بودیم تمام کلماتتت رو درک میکنیم😅پس تنها تو نیستی عاقل شو درس بگیر و رد شو

آخه بدتر از اون

یک سال و نیم زندگی کردم با این آدم ..

عشقمو و علاقه و ذوقمو و حوصلمو احساسامو براش گذاشتم که تهش اون با ی پیام ازم جدا شه؟

یعنی حتی به خودش زحمت نده بیاد منو ببینه؟یا بیاد درستش کنیم؟

ولی خوشحالم

خوشحالم تمومش کردم

اخه رفتار بد هم نشون ضعیف بودنه

حماقت ما زن ها و دختر ها زمانیه که برای کسی که ارزش نداره تمام وجود خودمونو میزاریم ، درحالی که رفتاری متناقضشو میبینیم و کلی بدی بهمون میشه باز اویزون طرف میشیم.

فکر نکن اگه مثلا فلان روز فلان بدیو کرد وایمیستادی بهش فحش میدادی نفرین میکردی قوی تر بودی .نه . شخصیت خودت زیر سوال میرفت

اتفاقا این افراد منتظرن طرفشون ی پرخاشی نشون بده تا اینده بگن بخاطر فلان رفتارت من اینکارو کردم

بهترین کاری که باید تو زندگی بکنی اینه که اگر ب چیزی شک کردی مستقیما به پسر بگی

اگر از کاریش عصبانی شدی و اون خودشم میدونه فضا و فاصله بدی تا خودش برگرده و بهت توضیح بده

اگر ناراحت شدی هم بهش بگی و بازم فضا بدی تا از دلت در بیاره

اگر اینکارو نکرد با کمال خونسردی از زندگیت بیرونش کنی

این رفتار ی دختر با اعتماد بنفسه

ارزو های بزرگ ، 

آخه بدتر از اون یک سال و نیم زندگی کردم با این آدم ..عشقمو و علاقه و ذوقمو و حوصلمو احساسامو براش گذ ...

آخی چه سخت ی گاوی هم همینجوری با پیام تموم کرد با من ولی ی امتیازایی ازش گرفته بودم برای همین زیاد نسوختم بابت خوبی هام

اخه رفتار بد هم نشون ضعیف بودنهحماقت ما زن ها و دختر ها زمانیه که برای کسی که ارزش نداره تمام وجود خ ...

ی جا خوندم ما همیشه شبیه مردی که بهمون بدی کرده انتخاب میکنیم ته مغزمون به امید اینکه اینبار ما پیروز شیم واسه همین مهمه که اون بدی هایی ک دیدیم رو ترمیم کنیم در خودمون

اخه رفتار بد هم نشون ضعیف بودنهحماقت ما زن ها و دختر ها زمانیه که برای کسی که ارزش نداره تمام وجود خ ...

کلا منظورم از رفتار بد همون به روی خودم آوردنه نه اینکه بخوام عصبی بشم و پرخاشگری کنم چون اصلا در واقعیت هم همچین دختری نیستم!

من که اصلا آویزونش نشدم هر سری هم خودش میومد جلو

این اواخر یهو ی آدمه دیگه شده بود منم سعی کردم درستش کنم که پیشمون نشم ی وقت!

اینایی که گفتم شاید به حرف آسون بوده ولی خودم میدونم چه روزایی رو گذروندم هم خوب هم بد اینجوری نبوده که با حقارت بمونم تو رابطه اتفاقا رابطم از بیرون که بقیه میدیدن آرزویِ خیلیا بود

ولی درونش ..

که اتفاقا چون حق خودمو میخواستم جدا شدم!

آخی چه سخت ی گاوی هم همینجوری با پیام تموم کرد با من ولی ی امتیازایی ازش گرفته بودم برای همین زیاد ن ...

من خودم چندین بار قبلش بحث رفتنو پیش کشیدم ولی نتونستم کااااامل برم ، واسه همین خودش قطع کرد! راحتتر بود واسش !

خوب کردی.

من خودم چندین بار قبلش بحث رفتنو پیش کشیدم ولی نتونستم کااااامل برم ، واسه همین خودش قطع کرد! راحتتر ...

بهتر اگه تو میرفتی همش فکر میکردی اشتباه کردی و چشمت دنبالش بود فقط این صدرصد برمیگرده ولی اصلا اصلا اصلا برنگرد بهش چون هزار در صد تکرار میشه اینبار غرورتم له میشه