2777
2789
حادثه برای هر بچه ای اتفاق می افته اما کسایی که ب چشم زخم اعتقاد دارن همچی رو ب اون ربط میدن. منم ...

آخه اون روزی که ابروی دخترم شکست والان لای ابروش خالیه،زنعموی شوهرم دخترمو دیده بود....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر مادر بچه اش زیباترینه

هر اتفاقی رو به چشم زخم ربط ندید بلاخره بچن ممکنه زخم و زیلی هم بشن مگه خودمون زخمی نمیشدیم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من تلاش هم کردم رونالدو رو چشم بزنم اما موفق نشدم🥺🤣🤣🤣 بیایم همه اینجا روی یکی متمرکز بشیم چشم بز ...

چشم زخم از روی حسادت میاد،چون رونالدورو همه دلی دوست دارن و کلی دعاپشتشه خب مسلماچشم نمیخوره

از نظر مادر بچه اش زیباترینه هر اتفاقی رو به چشم زخم ربط ندید بلاخره بچن ممکنه زخم و زیلی هم بشن مگه ...

درسته،ولی گلم من از رو حس مادرانه که نمیگم بچه هام قشنگن

امکانش هست دختر همسایه ما دو سالگی فوت کرده خودشون اعتقاد دارن چشم خورد مرد بخاطر زیباییش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
امکانش هست دختر همسایه ما دو سالگی فوت کرده خودشون اعتقاد دارن چشم خورد مرد بخاطر زیباییش

پسرخاله منم دوسالگی فوت شد،شبیه اروپایی هابود باچشای آبی و موهای فر طلایی

من هروقت میترسیدم که چشم بخورم، چشم میخوردم😂😂از وقتی بیخیال شدم و اعتقادم رو کم کردم خوبه

منم همینجور مثلا باینفردارم حرف میزنم بعداونطرف بهم میگه بچم مریضه اینجورشده اونجورشده من ناخودآگاه یادبچه خودم میفتم ته دلمم میگم خداکنه بچه من اینجورنشه خداشاهده تاشب نشده بود بچم میفتادچندباراین اتفاق برام افتاد بعضی وقتادیگه ترسناک میشد

والا من اعتقادنداشتم تا فهمیدم واقعاهست

من هر وقتم خیلی مغرور شدم توش گند زده شد

مثلا لباسم خیلی خوشگل بود با خودم میگفتم اوف عجب چیزی شدم، بعد یه بلایی سرش میومد😂😂

من الان هم به چشم زدن فکرنمیکنم هم فروتنی پیشه میکنم🤣🤣

من چند روز دیگه خواهرشوهرم مراسم داره،پسرم ۴ماهشه،بینهایت خوشگله،خیلی از اقوام ندیدن از الان موندم چ ...

ببین شایدخیلیا بهت بگن بیا بابا اینحرفاچیه که میزنی مگه بیسوادی ولی من طبق تجربه خودم میگم نرو

پس کسایی که قشنگ نیستن چرا هم بلا سرشون میاد هم میمیرن هم زمین میخورن؟ یعنی بلایی که سر زشتا بیاد تقدیر خداست بلایی اگه سر خوشگلا بیاد چشم زخم هست😂😂😂😂

پسرخاله منم دوسالگی فوت شد،شبیه اروپایی هابود باچشای آبی و موهای فر طلایی

من ندیده بودم بچه اش رو چند ماه همسایه ما شده ولی خودشون میگن خیلی خوشگل بود رفته بودن مراسم هر کی دیده بود گفته چه خوشگله از مراسم اومدن رگ های مغزش ترکیده فوت شده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪