mmmsssssm مدیر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 5263 عنوان کیابچه هاشون خوشگلن | مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 84 پست راسته بچه های خوشگل بیشتر آسیب میبینن؟یا حادثه براشون پیش میاد؟منظورم چشم زخمه 1404/09/18 | 06:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemidunamchibezaram عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1238 رست میگی بخدا من تلاش هم کردم رونالدو رو چشم بزنم اما موفق نشدم🥺🤣🤣🤣 بیایم همه اینجا روی یکی متمرکز بشیم چشم بزنیم ببینیم چی میشه😬😅😅
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 5263 حادثه برای هر بچه ای اتفاق می افته اما کسایی که ب چشم زخم اعتقاد دارن همچی رو ب اون ربط میدن. منم ... آخه اون روزی که ابروی دخترم شکست والان لای ابروش خالیه،زنعموی شوهرم دخترمو دیده بود....
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31356 از نظر مادر بچه اش زیباترینه هر اتفاقی رو به چشم زخم ربط ندید بلاخره بچن ممکنه زخم و زیلی هم بشن مگه خودمون زخمی نمیشدیم غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3149 نه این خوشگلای فضای مجازی پس چرا چشم نمیخورنرونالدو چشم نمیخوره بعد من بخورم😅انرژی منفی نده به خودت ... مگه رونالدو خوشگله😳
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 5263 من تلاش هم کردم رونالدو رو چشم بزنم اما موفق نشدم🥺🤣🤣🤣 بیایم همه اینجا روی یکی متمرکز بشیم چشم بز ... چشم زخم از روی حسادت میاد،چون رونالدورو همه دلی دوست دارن و کلی دعاپشتشه خب مسلماچشم نمیخوره
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3149 آخه اون روزی که ابروی دخترم شکست والان لای ابروش خالیه،زنعموی شوهرم دخترمو دیده بود.... عجب جالب شد یعنی هرکی شما رو دید مقصر اتفاقی میشه که برای شما یا بچتون می افته؟
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 5263 از نظر مادر بچه اش زیباترینه هر اتفاقی رو به چشم زخم ربط ندید بلاخره بچن ممکنه زخم و زیلی هم بشن مگه ... درسته،ولی گلم من از رو حس مادرانه که نمیگم بچه هام قشنگن
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 6697 امکانش هست دختر همسایه ما دو سالگی فوت کرده خودشون اعتقاد دارن چشم خورد مرد بخاطر زیباییش *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
mmmsssssm مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 5263 امکانش هست دختر همسایه ما دو سالگی فوت کرده خودشون اعتقاد دارن چشم خورد مرد بخاطر زیباییش پسرخاله منم دوسالگی فوت شد،شبیه اروپایی هابود باچشای آبی و موهای فر طلایی
shazdeh98 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 284 من هروقت میترسیدم که چشم بخورم، چشم میخوردم😂😂از وقتی بیخیال شدم و اعتقادم رو کم کردم خوبه منم همینجور مثلا باینفردارم حرف میزنم بعداونطرف بهم میگه بچم مریضه اینجورشده اونجورشده من ناخودآگاه یادبچه خودم میفتم ته دلمم میگم خداکنه بچه من اینجورنشه خداشاهده تاشب نشده بود بچم میفتادچندباراین اتفاق برام افتاد بعضی وقتادیگه ترسناک میشد
nemidunamchibezaram عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1238 والا من اعتقادنداشتم تا فهمیدم واقعاهست من هر وقتم خیلی مغرور شدم توش گند زده شدمثلا لباسم خیلی خوشگل بود با خودم میگفتم اوف عجب چیزی شدم، بعد یه بلایی سرش میومد😂😂من الان هم به چشم زدن فکرنمیکنم هم فروتنی پیشه میکنم🤣🤣
shazdeh98 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 284 من چند روز دیگه خواهرشوهرم مراسم داره،پسرم ۴ماهشه،بینهایت خوشگله،خیلی از اقوام ندیدن از الان موندم چ ... ببین شایدخیلیا بهت بگن بیا بابا اینحرفاچیه که میزنی مگه بیسوادی ولی من طبق تجربه خودم میگم نرو
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3149 امکانش هست دختر همسایه ما دو سالگی فوت کرده خودشون اعتقاد دارن چشم خورد مرد بخاطر زیباییش پس کسایی که قشنگ نیستن چرا هم بلا سرشون میاد هم میمیرن هم زمین میخورن؟ یعنی بلایی که سر زشتا بیاد تقدیر خداست بلایی اگه سر خوشگلا بیاد چشم زخم هست😂😂😂😂
mary2772 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 6697 پسرخاله منم دوسالگی فوت شد،شبیه اروپایی هابود باچشای آبی و موهای فر طلایی من ندیده بودم بچه اش رو چند ماه همسایه ما شده ولی خودشون میگن خیلی خوشگل بود رفته بودن مراسم هر کی دیده بود گفته چه خوشگله از مراسم اومدن رگ های مغزش ترکیده فوت شده *اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪