2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری چن ساله متاهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست

استارتر عزیز خواهر گلم توروخدا هوای شوهرتوداشته باش.هوای زندگی وبچهاتو داشته باش.آغوش محبتت رو به روی شوهرت باز کن ولی دریغ بهش محبت کن فارغ از اینکه درگذشته ی تو چه گذشت،محبت بهش کن محبتی ک انگار امروز اول هر دقیقه هزاربارعاشقش بودی ،زندگی و عمر وجوانیتو با محبت کردن به شوهرت نجات بده.هیچ چیز بدی رو از شوهرت مبین فقط محبت کن تا چهل روز،اونوقت میبینی که شوهرت ازاین رو به اون رو شده بخداقسم این راهکارنجاتت میده.راهی بجز این نرو که خیلی شکستها و اذیت وآزارهایی میبینی که زیرشون کمر خم میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز خواهر گلم توروخدا هوای شوهرتوداشته باش.هوای زندگی وبچهاتو داشته باش.آغوش محبتت رو به ر ...

من حتی سر دیگ سمنو هم بخدا فقط خواستم ک مهرش به دلم بیافته نه پول خواستم نه چیز دیگه

کاش میشد کاششش

اینجوری نگو..تو دنیا من یادگرفتن که هیچ کاری نشد نیست هیچ کاری محال نیس..اگرتوبخای میتونی کج خلقیارو نبینی.بهداشوهرت فقط ازتون محبت میخواد فقط محبت همین.تکلیف تو روشنه.بیدریغ بهش محبت کن مطمعنم درست میشه.وقتی نشسته برو بشین کنارش دوستتون بکش رو دستش بگو تازه اینو فهمیدم که همه زندگیم تویی دارو ندارم تویی ودستاشولمس کن.مثل یه عاشق..تو میتونی برازندگیت اینکاروکنی.بخدا دنیای بعدازطلاق خییییلی وحشتناک و سخته.من دیدم که دارم اینارو بهت میگم.ازفردا عاشق شو و اشکالی داره

اینجوری نگو..تو دنیا من یادگرفتن که هیچ کاری نشد نیست هیچ کاری محال نیس..اگرتوبخای میتونی کج خلقیارو ...

الان رفتم سمتش پسم زد میبینی طرف با عشق و علاقه ازدواج کرده سرد شده منی ک از اول عشق و عاشقی نبود خودشم میدونه ک اجبار بوده

من حتی سر دیگ سمنو هم بخدا فقط خواستم ک مهرش به دلم بیافته نه پول خواستم نه چیز دیگه

عزیزم گاهی وقتا خدا سرنوشت مونو به دست خودمون میده تا خودمون رقمش بزنیم.قلبتو وذهنتو عادت بده به عشق توبه عاشق شدن نسبت به او..هرچیزی و ب ذهنت یک مدت تلقین کنید ذهنت ناخودآگاه باورش میکنه.حیف از نجابتت نیس که الکی مزه دهن اینو اون بشه؟!

الان رفتم سمتش پسم زد میبینی طرف با عشق و علاقه ازدواج کرده سرد شده منی ک از اول عشق و عاشقی نبود خو ...

اشکال ندارد.اون دوست داره که دوستش بری و فعلا کمی داغه ممکنه پست بزنه ولی بخدا فردا وپسفردا دست نمیزنه.تو فقط محبت کن بعد میبینی که چطور عزیز کردیه خدامیشی..ببین اصلا خودتو کردی بزن هرچی ازش دیدی وشنیدی..تلاش کن برای عاشق شدنتون

انشالله ک همینطور باشه

بخدا که غیرازاین نیس..مطمعن باش..هرکارورفتارناراحت کننده ای که کرد تو اونا رو نبین و فقط کار خودتو بکن...ببخشید سرتون درد آوردم..ان شاله عاقبت بخیر بشی وخوشبخت

بخدا که غیرازاین نیس..مطمعن باش..هرکارورفتارناراحت کننده ای که کرد تو اونا رو نبین و فقط کار خودتو ب ...

راستی اینو یادم رفت بگم انجامش بده واقعا نتیجه میبینی ازش.وقتی شوهرت تو خونه هست ذکریاعزیز رو چهارباربخون سمت راستش یه فوت کن چهارباغ دیگه بخون سمت چپش یه فوت کن.وچهارباردیگه بخون تو صورتش یک فوت کن البته طوری که خودش متوجه نشه.بخداکه نتیجه میگیریم مطمعن باش.هرروز این کارو انجام بده هرچند باری که دوست داشتی

بیا بغلم🥺🥺🥺چقدر بخدا تلاش کنیم که به چیزایی که برای بقیه زنا عادی و خییییییلی پیش پا افتاده هست ب ...

دقیقاااا عزیزم چیزای ساده ای که به بقیه بگی براشون جوکه

من بعد ده سال هماهنگ میکمم موقع رفتن خونه مامانم کیا هستن کیا نیستن وضع چطوره شام چیه🤢🤮حالم ازین راحت نبودن ذهنم بهم میخوره درحالیکه سطحشون خیلی پایین تر از ماس خودشون داغونن