2777
2789
عنوان

تونه تمیز کردن

106 بازدید | 7 پست

دوتا دختر دارم یکیش ۸سالشه یکی یک سالو نیم...از دستشون شباام باید کار کنم..الان خونم پوکیده همه چیررو ریختن وسط خونه...بچه های شماام اینجورن؟؟کسایی ک بچه کوچیک دارین روزا میزارن ب کاراتون برسید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شنیدم دختر از پسر آروم تره ، براشون سرگرمی درست کن مثلا خمیربازی بخر با اون بازی بکنن شلوغی زیاد ...

دخترای من ب شدت شیطونن...خیلی خیلی..انرژشون تمومی نداره.کلافم کردن

از الان میتونی مرتب بودن رو بهشون یاد بدی

من دوتا پسر دارم 9و3ساله ولی خداروشکر زیاد بهم ریختگی ندارن وسیله هایی که میریزن رو خودشون جمع میکنن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
از الان میتونی مرتب بودن رو بهشون یاد بدی من دوتا پسر دارم 9و3ساله ولی خداروشکر زیاد بهم ریختگی ندار ...

من خودم ب شدت وسواسی ام...یعنی با این دوتا بچه تا حالا کسی نیومده خونمو بهم ریخته دیده باشه حتی مهمونی ک یدفعه اومده باشه.ولی دختر بزرگم از وقتي خواهرش ب دنیا اومده از این رو ب اون رو شده خیلی بی نظم شده