2777
2789
والا نمیدونم ، کلا ست رو کامل کردی مبارکت باشه شایدم نگم بهتره ، شما سلیقه خودته مهمه و شاید سلیقه م ...

نه صد درصد می خوام خونم به مقدار جون دار تر باشه یکی دو تا تابلو قدیمی داشتم انداختم رفت چند تا گل و گلدون کوچیک داشتم گذاشتم تو راهرو الان در حال حاضر وسیله ندارم وگرنه حتما می زارم

والا نمیدونم ، کلا ست رو کامل کردی مبارکت باشه شایدم نگم بهتره ، شما سلیقه خودته مهمه و شاید سلیقه م ...

نه صد درصد می خوام خونم به مقدار جون دار تر باشه یکی دو تا تابلو قدیمی داشتم انداختم رفت چند تا گل و گلدون کوچیک داشتم گذاشتم تو راهرو الان در حال حاضر وسیله ندارم وگرنه حتما می زارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه جا داری دوتا فرشاتو باهم فاصله بده و در یک خط باشن .

مبلارو اسپرت رو بذار کنار خونه چوبی رو بذار بالای خونه.

اگه خونه خودتونه از گل های طبیعی بزرگ استفاده کن خیلی شیک میشه.

یه فرش رو اختصاص بده به مبل یکی رو برای تی وی

نه صد درصد می خوام خونم به مقدار جون دار تر باشه یکی دو تا تابلو قدیمی داشتم انداختم رفت چند تا گل و ...

خب پس عالیه

عجله نکن

بگرد سر فرصت رنگ های شاد و گرم حتماااااا اضافه کن

حتما خوب بگرد

یا از کسایی که دیزاین خونه کار میکنن بپرسم خونه ام کلا طوسی هست چیا اضافه کنم گرمتر بشه ، خیلی بهتر میگن راهنمایی میکنن

مبارکه عزیزم به خوشی بشینید 🥰

برای جلومبلیات گل و گلدون و شکلات خوری و اینجور چیزا بخر

رنگای گرم

خیلی حس و حالش زنده تر میشه ❤️

”یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

اسی مبارکت باشه مبل هات خوشگلن🥰 چند تا نکته:

1_ساعت رو از روی ستون بردار خیلی جاش بده

2_ شال مبل نگیر خیلی دمده ست

3_ خونت خیلی سرد و بی روح شده چون همه دکورت یا سفیده یا طوسی فیلی

بقیه دکور هات رو حتما رنگهای تیره و گرم بردار که هارمونی پیدا کنه؛ اول هم از کوسن هات شروع کن(رنگی رو انتخاب کن که بتونی بقیه وسایل رو هم با اون رنگ برداری)

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

مبارکتون باشه دل خوش استفاده کنید 😍

دیوارکوب های ماندالا و درختچه فضای خونه تونو گرمتر می کنه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book