2777
2789
قربونت برم انقدر باجنبه ای!شوخی کردم عزیزم!خواستم ببینم ازینایی که الکی میگن نظر بدین زود عصبانی میش ...

انشالله که بهترینشو بخری عزیزم . اتفاقا من همیشه اینجا نظر می پرسم و خیلی به دردم می خوره . نظر ها هم صد درصد با هم متفاوت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم درختچه بگیرم و یه تابلو برای دیوار روبه رویی که موندم تا سر ماه . شال مبل رنگ کرم نسکافه ای ه ...

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنی

گلم شال مبل نگیر از مد افتاده و ب مبلای شما هم نمیاد و خونه نامرتب جلوه میکنه..کلا هم مد نیس دیگ

چشم به راه...
خوشگله، فقط تیاز به یکم ریزه کاری و استفاده از رنگای گرم و تزیینات ظریف داره، مبارکه🌹✨

اره به فکرشم گذاشتم تا سر ماه . ماشاالله اینقدر همچی گرونه برا یه وسیله تزیینی هم باید برنامه ریزی کرد

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنیگلم شال مبل نگیر از مد افتا ...

بنظزت من برای مبل هام چی بخرم ؟

نسکافه ای نمیخام کثیف بشه

از شال خوشم میومد

چی بندازم ؟

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنیگلم شال مبل نگیر از مد افتا ...

دوست ندارم مبل هام زود کثیف سه همسرم هم تاکید کرده که کاور و پتو وملافه ....نندازی روی مبل ها 😂

کجا مثلا ؟ غیر تابلو که گفتم رنگ شاد باشه و درختچه

والا نمیدونم ، کلا ست رو کامل کردی

مبارکت باشه شایدم نگم بهتره ، شما سلیقه خودته مهمه

و شاید سلیقه منو قبول نداشته باشی

ولی من بودم کمی رنگ شاد مثلا پرده با مبل قاطیش میکردم

آره تابلو و درختچه یا تزیینات رنگی بنظرم اضافه کن

یه خورده گرمتر بشه خونه ت

البته شاید دوست نداشته باشی و احترام میذارم ب سلیقه تون 🌹