2777
2789
قربونت برم انقدر باجنبه ای!شوخی کردم عزیزم!خواستم ببینم ازینایی که الکی میگن نظر بدین زود عصبانی میش ...

انشالله که بهترینشو بخری عزیزم . اتفاقا من همیشه اینجا نظر می پرسم و خیلی به دردم می خوره . نظر ها هم صد درصد با هم متفاوت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواستم درختچه بگیرم و یه تابلو برای دیوار روبه رویی که موندم تا سر ماه . شال مبل رنگ کرم نسکافه ای ه ...

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنی

گلم شال مبل نگیر از مد افتاده و ب مبلای شما هم نمیاد و خونه نامرتب جلوه میکنه..کلا هم مد نیس دیگ

چشم به راه...
خوشگله، فقط تیاز به یکم ریزه کاری و استفاده از رنگای گرم و تزیینات ظریف داره، مبارکه🌹✨

اره به فکرشم گذاشتم تا سر ماه . ماشاالله اینقدر همچی گرونه برا یه وسیله تزیینی هم باید برنامه ریزی کرد

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنیگلم شال مبل نگیر از مد افتا ...

بنظزت من برای مبل هام چی بخرم ؟

نسکافه ای نمیخام کثیف بشه

از شال خوشم میومد

چی بندازم ؟

عزیزم مبلات خیلیی خوشگلن و شیک...مبارکت باشه. ب خوشی ان شالله استفاده کنیگلم شال مبل نگیر از مد افتا ...

دوست ندارم مبل هام زود کثیف سه همسرم هم تاکید کرده که کاور و پتو وملافه ....نندازی روی مبل ها 😂

کجا مثلا ؟ غیر تابلو که گفتم رنگ شاد باشه و درختچه

والا نمیدونم ، کلا ست رو کامل کردی

مبارکت باشه شایدم نگم بهتره ، شما سلیقه خودته مهمه

و شاید سلیقه منو قبول نداشته باشی

ولی من بودم کمی رنگ شاد مثلا پرده با مبل قاطیش میکردم

آره تابلو و درختچه یا تزیینات رنگی بنظرم اضافه کن

یه خورده گرمتر بشه خونه ت

البته شاید دوست نداشته باشی و احترام میذارم ب سلیقه تون 🌹