2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پایین حال میز تی وی و نشیمن خودمون هستش گفتم خیلی پایین نیان

واسه یه دست مبل کاش راحتی میگرفتی

ولی واسه دیوار رو به رویی یه تابلوی افقی بگیر

ساعتو رو ستون زدی؟ اگه اونجاس جاش مناسب نیس

یه درختچه ام جای اون نمیدونم نی چیه اون بذار خونت روح بگیره

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

واسه یه دست مبل کاش راحتی میگرفتیولی واسه دیوار رو به رویی یه تابلوی افقی بگیرساعتو رو ستون زدی؟ اگه ...

اره ساعت روی ستونه از این تابلو سه تیکه ها که حالت اکلیلی و براق دارن خوبه ؟

مبل فرش و... خوبن و زیباولی چرا فضا انقدر بی روحه کاش مقداری تنوع رنگ ایجاد کنی

خواستم درختچه بگیرم و یه تابلو برای دیوار روبه رویی که موندم تا سر ماه . شال مبل رنگ کرم نسکافه ای هم احتمالا بگیرم

اره ساعت روی ستونه از این تابلو سه تیکه ها که حالت اکلیلی و براق دارن خوبه ؟

نههه اونا دیگه مد نیس

تابلوی یه تیکه به سبک مبلمانت

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚ایرانی بودن این روزا یه جور دیگه ای بهم میچسبه😍سر همه ی هم میهنان میهن دوستم سلامت😘 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

میشه از خونت عکس بدی ایده بگیریم

قربونت برم انقدر باجنبه ای!شوخی کردم عزیزم!خواستم ببینم ازینایی که الکی میگن نظر بدین زود عصبانی میشن یا نه😊

خیلی هم زیبا و باسلیقه ای اتفاقا!مبارکت باشه

من وسایلم مال ۱۶ سال پیسه و سلیقه ای هم ندارم در کل که عکس بزارم