2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونو نمیشه که پول نده چون فقط یکباره و با دوستش حتما رودربایستی داره و تو مراسم شما پول خرج کرده. ...

درسته راس میگی

سر این باهاش بحث کردم شبمون خراب شد☹️

درسته راس میگیسر این باهاش بحث کردم شبمون خراب شد☹️

بیخود اوقاتتون رو تلخ نکن.مردا واقعا الان تحت فشار.منم میگم زبونی بهش باید برام هدیه بخری ولی اخبارو و قیمتا رو میبینم دلم براش میسوزه

بیخود اوقاتتون رو تلخ نکن.مردا واقعا الان تحت فشار.منم میگم زبونی بهش باید برام هدیه بخری ولی اخبارو ...

اره راس میگی

ینی همیشه یه چیزی پیدا میکنم سرش بحث میکنیم همش اونو از خودم دلخور میکنم

گفتم حرفتو خوشحال شد گفت بخدا برات میخرم ولی الان ندارم

بگو پس منم منتظر هدیت هستم ولی روززن باید یه ماساژ حسابی بهم بدی ، شامم با خودت ....منم بوست میکنم که خسته نشی🤪

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بلد نیستم از این حرفا بهش بگم🤣

چندبار بگی عادت میکنی اونم ذوق میکنه از اینکه ی زن خوش ذوق داره ....

همیشه رابطتون را جذاب نگه دار ک ی بار هم توی دلش با خودش نگه کاش زن منم ازاین حرفا میگفت

مرسی عزیزن ♥️♥️جقد خوبی شما😘

قربونت ، جدی میگم اخه دیدی ما زنها میگیم کاش شوهرمون فلان حرفو میزد فلان کارو میکرد مردها هم آدمن و احساس دارن ....پس خوبه ک همه انرژی زنانت را براش بذاری تا سیراب شه