2777
2789
عنوان

کسی هست که بگه شوهرش خوبه❓

219 بازدید | 51 پست

اونایی که شوهرتون خوبه واقعا اعلام حضور کنید ببینم واقعا مرد خوب وجود داره؟چجوری ان

اصلا شوهر خوب چه جوریه

حداقل یکی دوسال از ازدواجتون گذشته باشه لطفا

اره موضوع جالبیه بگین بشنویم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منننننننننننننننننننن فوق الهادس

دلیل رضاییتتون رو هم بگید لطفا

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بله الحمدلله من از همسرم اندازه چشمام راضی ام

نقطه قوت زندگی ام هستن

آدمی هستن که با خودشون و جهان در صلح هستن

محترم هستن و بی احترامی به هیچی نمیکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بله الحمدلله من از همسرم اندازه چشمام راضی امنقطه قوت زندگی ام هستنآدمی هستن که با خودشون و جهان در ...

چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟

اره خداروشکر همه چیش خوبه خیییییلی از خودگذشتگی کرده برا منو زندگیمون تا همیشه مدیونشم.حدود۹ساله ازد ...

چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟ تا حالا بهت توهین کرده؟

۱۲سال ازدواج کردیم خداروشکر راضی امخیلی پشتم و ازم حمایت می کنه

چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟ تا حالا بهت توهین کرده؟