2777
2789
عنوان

کسی هست که بگه شوهرش خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 51 پست
چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟

اختلاف نظر داریم ولی دعوا نه

حرف میزنیم صدامون رو بلند نمیکنیم

نظرات همدیگه رو حتی اگه مخالف باشیم محترم میدونیم

برای همدیگه هویت فردی قایل هستیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟ تا حالا بهت توهین کرده؟

اخلاقش خوبه من دانشجوام هرجا وقت نمی کنم کمک می کنه

دعوا که خب هست تو زندگی

اختلاف نظر نه زیاد نداریم باهم

توهین که نه اصلا اهلش نیست

چجوری هست اخلاق هاشون؟ یعنی دعوا ندارین تو زندگیتون؟ اختلاف نظر ندارین؟ تا حالا بهت توهین کرده؟

مثلا زمین خرید که الان ساخته و خونه شد از همون اول به نام من زد

پریود میشم خیلی درکم میکنه

دعوا نداشتم بیشتر از یکی دوساعتم قهر نبودیم همیشه پیش قدم شده

خیلی برای زندگیمون زحمت میکشه

کارت بانکیش کلن دسته منه

همه مناسبتها کادو میخره

بدون مناسبت هم کادو وگل میخره

۱۲سال ازدواج کردیم خداروشکر راضی امخیلی پشتم و ازم حمایت می کنه

من چند ساله ازدواج کردم، بی نهایت دوسش دارم، البته این حس دو طرفه ست، هنوزم آدم های خوب هستن و تعدادشون کم نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من زندگی قبل همسرم برام معنی نداشت

افسردگی داشتم

آرزوهای محقق نشده داشتم

اومد به زندگیم رنگ داد

کنارم موند و پا به پای من اومد تا به آرزوهام برسم

مشکلات روحیم رو حل کرد

به وقتش همسرمه، به وقتش دوستمه، به وقتش استادمه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

خیلی صبوره بااحترامه باشخصیته تلاش میکنه برا زندگیمون.چرا عزیزم تا دلت بخواد دعوا و اختلاف نظر هم داریم اخه زندگی بدون دعوا که نمیشه ولی همیشه بعد دعوا باهم صحبت کردیم به نتیجه رسوندیم بعضی وقتا هم به نتیجه نمیرسه😅اما در کل از هم راضی هستیم.اختلاف نظر ها و دعوا هامون ریشه عمیق نداره خداروشکر سطحیه