2777
2789
عنوان

تهرانیا با کلاسن

198 بازدید | 15 پست

دیروز ی خانم بود اومده نوشته بود چقدر تهرانیا با کلاسن و اینا بعد گفته بود شیرازیه!!!خیلی جالب بود تو تاپیک های قبلش زده بود با رتبه 30 هزار منطقه 3.فقط خواستم بگم عزیز شیراز منطقه 1 هست شما مال خود شیراز نبودی

🤣🤣🤣

چه پیگیر هستی که براش کاربری زدی 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کلش منطقه یک محسوب میشه؟ تمام شهر شیراز یک ناحیه آموزش و پرورشه؟ شهر به این بزرگی

منطقه 1 به شهرای شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان میگن برای کنکور!!بقیه شهر ها میشن منطقه 2 و3

🤣🤣🤣 چه پیگیر هستی که براش کاربری زدی 🤣🤣🤣

باید کامنت میذاشتم حال نداشتم تا اون یکی کاربریم بیاد بیرون از تعلیق حوصلم سر میرفت و اینکه باید حتما جواب بدم تا فشارم خالی بشه خخخخ

من تهرانم ولی والا بعضیا انقد بی کلاسن که نگو😂تو تهران دیگه الان از همه قشر و شهری زندگی میکنن این ...

تهران که کلا بالای 90 درصدشون مهاجر هستن وبالای 40 درصد هم ترک هستن اصلا تهرانی اصیل کم یافت میشه

منطقه 1 به شهرای شیراز تهران مشهد تبریز و اصفهان میگن برای کنکور!!بقیه شهر ها میشن منطقه 2 و3

چه ربطی داره🤦🏻♀️🤦🏻♀️

اصلا اینطور نیست. حداقل ۵.۶ سال پیش که من کنکور دادم اینطور نبود

تهران جاهای خوبش توی کنکور منطقه یک محسوب میشه...

حالا تهران رو کاری ندارم ولی شهر ما که کلان شهره و ۴ تا ناحیه ی آموزش و پرورش داره، دو تا ناحیه منطقه یک محسوب میشن و سهمیه ندارن ولی دو تا ناحیه، سهمیه دارن.

کاربری دست دو نفره.