2777
2789

روزانه چه اعمالی انجام میدید و چطور با مشکلات زندگی مواجه میشین!.

آیا موقع سختی و مسایل نماز میخونین!؟

صدقه میدین ؟!

ذکر میکنین؟!

با...

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حس میکنم فقط نماز و دعا یا قرآن خوندن هست که آرومم میکنه

دقیقاً همینطوره.

الا بذکر الله تطمئن القلوب

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

🤣😂من قبلن نماز میخوندم نمیدونم چرا بدبختی رو هم خروار شده بود واسمبی خیال شدم نخوندم ..میدونم مسخر ...

چون خداوند میخواد بنده هاشو به هر شکل آزمایش کنه

۱۱۴ تا صلوات نذر میکنم و ۱۴ تا میخونم و صدتا شو موقع حل مشکلم جوابگو هست و اینکه نماز میخونم یا آخر ...

سبحان الله. درسته

الحمدالله نماز اول وقت سالهاست پایبندم،خط قرمزمه صدقه بله ولی نه همیشه پولزیارت عاشورا و دعا عهد و ق ...

آفرین. درود بر شما.

برام دعا میکنی؟!

الحمدالله نماز اول وقت سالهاست پایبندم،خط قرمزمه صدقه بله ولی نه همیشه پولزیارت عاشورا و دعا عهد و ق ...

چقدر عالی، الهی همیشه توفیق انجام واجبات اول وقت و با حضور قلب روزیت بشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
😐😐اینجوری ک بنده ها فراری میشن

نه. نمیشن. ان شاء الله نمازتو بخون