2777
2789

من چند روز پیش رفتم تیتر آنتی بادی هپاتیت دادم بعد عددش خیلی بالاتر از تیتر هایی که قبلا داده بودم در اومد

زنگ زدم آزمایشگاه گفتم چرا عددش از قبلی ها که پیش خودتون هم دادم بالاتر در اومده به من گفتن فردا بیا دوباره آزمایش بگیریم ازت

رفتم اونجا هی می پرسم آقا چرا عددش بالاتر در اومده یکی جواب بده به من گفتن دوباره بذارید خون بگیریم ازتون و آزمایش کنیم تا مشخص بشه

خون گرفته و رگ منو سوراخ سوراخ کرده بعد که داشتم میومدم دکترشون رو دیدم میگم دکتر چرا عدد بالاتر در اومده چرا جواب سوال منو نمیدید اگر اشتباه کردید بگید اگر چیز دیگه هم هست خوب بگید

برگشته میگه کیت ها با هم فرق داره و این حرفا نه ما اشتباهی نکردیم

بعد گفتم خوب جواب این جدید رو کی میدید؟میگه الان که دیگه براتون توضیح دادیم دیگه آزمایش جدید نداریم

گفتم خوب اینو چرا همون موقع که زنگ زدم پرسیدم نگفتید،چرا امروز اومدم هی می پرسم میگید بشین دوباره خون بگیریم دوباره تست کنیم بعد میگیم خوب چرا پس باز منو سوراخ سوراخ کردید درد خون گرفتن به من تحمیل کردید منو کشوندید اینجا

زنیکه دکتره شروع کرده داد و بیداد و هی با پرسنلش دعوا که کی گفته ایشون دوباره میاد خون بده

چرا گفتید،در حالی که پرسنل به من گفتن دکتر گفته دوباره بیاید آزمایش بدید

اصلا انقدر اعصابم ریختش بهم که حد نداشت

منم سرشون داد و بیداد کردم و از خجالتشون در اومدم البته کم بود باید بیشتر می شستمشون می ذاشتم کنار گفتم وقتی منو کشیدی اینجا و خون گرفتی باید دوباره آزمایش کنی و جوابش رو به من بدی مگه ملت مسخره تو هستن افاده میکنی نمیای جواب بدی پرسنلت هر کاری می خوان می کنن بعد الان که باید دوباره کار کنی شاکی میشی

همینم من پیگیر شدم پرسیدم خوب می بینی من دارم سوال میکنم همین جام هستی چرا نمیای جواب بدی قبل از اینکه خون بگیرن الکی

زنیکه افاده بازی رو پیش گرفته نمی فهمه پرسنلش دارن چی کار میکنن هرکی هر کار دلش خواسته کرده حالا تو کار مونده مردم رو الاف کرده،خوب تو بلد نیستی مدیریت کنی کارت رو تو اقتدار نداری به جای مشورت باهات هر کار دلشون می خواد میکنن

خلاصه زنگ هم زدم سامانه شکایت وزارت بهداشت براشون شکایت ثبت کردم و گفتم اینا گفتن جواب آزمایش دوباره منو نمیدن الکی هم دوباره منو کشیدن اونجا،دیگه نخواد جواب رو بده هم مجبوره که بده

نمی دونم حالا همین زنه مدیر بود یا مدیریت دیگه هم دارن پیدا کنم مدیریت رو به اونم میگم

به نظرتون خوب از خودم دفاع کردم؟فکر می کردم نه ولی خیلی ها گفتن خوب بودم،نظرتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
افرین کار خوبی کردی

فکر می کردم دفاعم کم بوده ؟مثلا باید بیشتر داد و بیداد می کردم

به نظرت خوب بوده؟😁می دونی من خودم رو خیلی دست کم میگیرم با اینکه واقعا قدرتمند عمل میکنم

الان چندتا بچه ها اینجا گفتن خیلی هم خوب بودن و تشویقم کردن گفتن چه خوبه نذاشتی حقت رو بخورن ما بودیم اینطوری نبودیم ولی خودم حس میکنم عملکردم خوب نبوده

بیخودی اعصاب خودت رو خورد کردی، اگر پیگیری کنن میگه کیت مشکل داشته، کیت رو هم یا کارخونه دار تولید کرده یا واردکننده خطا پیش میاد چیز مهمی نبوده یا انقدر کله گنده هست نمیشه چیزی بهش گفت یاهم فوقش یه نامه به شرکت تولید کننده کیت میزننن

خودت رو خسته کردی شکایت به جایی راه نمی بره

خستگی ای که نداشت یه تلفن بود حداقلش اینه تلاش خودم رو کردم ولی راه بخ جایی هم میبره الان مجبوره جواب جدید رو بده نمی تونه دیگه از زیرش در بره

البته همین که تو روشون وایسادم در مقابل داد زدن هاشون منم داد زدم ترسیده بودن آبروشون بره هم خوب بود حقشون کف دستشون گذاشته شد

بعضی وقتا این اتفاقا میافته من خودم کادر بیمارستانم .همون دوباره باید خون بگیرن .علت خاص و مشخصی نداره یا به علت کم کاری پرینت یا کیت و بقیه وسایل آزمایشگاه ...به نظرم وقتی گفته دوباره آزمایش بده میدادی ..هر چند کوتاهی اونا هم خوب نیست چون دوبار وقت شما را گرفتن و دو بار تحمل درد کردی ولی به هر حال اتفاقیه که افتاده نباید زیاد شلوغش میکردی.من خودم به بار آزمایش دادم اعدادش خیلی بالا بود دوباره زنگ زدن رفتم آزمایش گرفتم همین بدون هیچ جنگ و قالی

بیخودی اعصاب خودت رو خورد کردی، اگر پیگیری کنن میگه کیت مشکل داشته، کیت رو هم یا کارخونه دار تولید ...

ببین اعصاب خوردی نیست اگر از خودم دفاع نمی کردم اعصابم بیشتر خرد میشد

من با یک نفر که تو کار آزمایشگاهه هم حرف زدم گفت احتمال قوی مربوط به کیته و جواب آزمایشت درسته تو نگران نباش

ولی اینکه واسه بی مسئولیتیشون هم خودم حالشون رو گرفتم که دیگه از این کارا نکنن هم گزارششون رو دادم خوب بود