من چند روز پیش رفتم تیتر آنتی بادی هپاتیت دادم بعد عددش خیلی بالاتر از تیتر هایی که قبلا داده بودم در اومد
زنگ زدم آزمایشگاه گفتم چرا عددش از قبلی ها که پیش خودتون هم دادم بالاتر در اومده به من گفتن فردا بیا دوباره آزمایش بگیریم ازت
رفتم اونجا هی می پرسم آقا چرا عددش بالاتر در اومده یکی جواب بده به من گفتن دوباره بذارید خون بگیریم ازتون و آزمایش کنیم تا مشخص بشه
خون گرفته و رگ منو سوراخ سوراخ کرده بعد که داشتم میومدم دکترشون رو دیدم میگم دکتر چرا عدد بالاتر در اومده چرا جواب سوال منو نمیدید اگر اشتباه کردید بگید اگر چیز دیگه هم هست خوب بگید
برگشته میگه کیت ها با هم فرق داره و این حرفا نه ما اشتباهی نکردیم
بعد گفتم خوب جواب این جدید رو کی میدید؟میگه الان که دیگه براتون توضیح دادیم دیگه آزمایش جدید نداریم
گفتم خوب اینو چرا همون موقع که زنگ زدم پرسیدم نگفتید،چرا امروز اومدم هی می پرسم میگید بشین دوباره خون بگیریم دوباره تست کنیم بعد میگیم خوب چرا پس باز منو سوراخ سوراخ کردید درد خون گرفتن به من تحمیل کردید منو کشوندید اینجا
زنیکه دکتره شروع کرده داد و بیداد و هی با پرسنلش دعوا که کی گفته ایشون دوباره میاد خون بده
چرا گفتید،در حالی که پرسنل به من گفتن دکتر گفته دوباره بیاید آزمایش بدید
اصلا انقدر اعصابم ریختش بهم که حد نداشت
منم سرشون داد و بیداد کردم و از خجالتشون در اومدم البته کم بود باید بیشتر می شستمشون می ذاشتم کنار گفتم وقتی منو کشیدی اینجا و خون گرفتی باید دوباره آزمایش کنی و جوابش رو به من بدی مگه ملت مسخره تو هستن افاده میکنی نمیای جواب بدی پرسنلت هر کاری می خوان می کنن بعد الان که باید دوباره کار کنی شاکی میشی
همینم من پیگیر شدم پرسیدم خوب می بینی من دارم سوال میکنم همین جام هستی چرا نمیای جواب بدی قبل از اینکه خون بگیرن الکی
زنیکه افاده بازی رو پیش گرفته نمی فهمه پرسنلش دارن چی کار میکنن هرکی هر کار دلش خواسته کرده حالا تو کار مونده مردم رو الاف کرده،خوب تو بلد نیستی مدیریت کنی کارت رو تو اقتدار نداری به جای مشورت باهات هر کار دلشون می خواد میکنن
خلاصه زنگ هم زدم سامانه شکایت وزارت بهداشت براشون شکایت ثبت کردم و گفتم اینا گفتن جواب آزمایش دوباره منو نمیدن الکی هم دوباره منو کشیدن اونجا،دیگه نخواد جواب رو بده هم مجبوره که بده
نمی دونم حالا همین زنه مدیر بود یا مدیریت دیگه هم دارن پیدا کنم مدیریت رو به اونم میگم
به نظرتون خوب از خودم دفاع کردم؟فکر می کردم نه ولی خیلی ها گفتن خوب بودم،نظرتون چیه؟