2777
2789
عنوان

دیت اولللل

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
اون وسط عین گراز بخندم زشته بنظرت😂😂

سعی کن از گراز ب ی چیز لطیف تر تغییرش بدی دیت اوله بزار ی مدت بگذره بعددددددددد

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههه دیت اول رو باید حساب کنه تهش یه تشکری چیزی بکن

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

من میگم همون اول دعوا راه بندازم بفهمه دنیا دست کیه

عزیزم بگو میخوام بپرونمش دیگهههههههه

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

بگم وظیفت بود مثلا مرسی🤗😂

وایی😂😂

نه وظیفت بود رو حذف کن

دیگر حتی انسانم آرزو نیست 🖤 اگه بعد دعوا یا بحث تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یاد نمیمونه 🙂

استرس دارم اصلا نمیدونم چجوری برخورد داشته باشم

ریلکس باشش

دیت اول بزار اون در ماشینو برات باز کنهیا اون صندلی کافه رو عقب بکشعیه لبخند اینطوری بزن😏بگوبیبی بر ...

فقط اون لبخند کاریزماتیک 😏

😂

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...