2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

784 بازدید | 41 پست

سلام دوستان

من همسرم چند ماه پیش بهم خیانت کرد بخشیدمش الان قول داد دیگه اینکارو تکرار کنه باهم خوبیم خداروشکر مشکلی هم نداریم الان فقط من واقعا این خیانت از ذهنم پاک نمیشه دیوونم کرده شوهرم میره سرکار تلفنشو زنگ میزنم درحال مکالمه هست هزار تا فکر خیال میاد سرم ک نکنه داره با اون زنه ک باهاش بهم خیانت کرده صحبت میکنه یا بهش پیام میدم جواب پیاممو دیر میده میگم نکنه و....هزار جور فکر دیوونه شدم بخدا بنظرتون چیکار کنم

هیچ وقت هیچ وقت از یادت نمیره هرچی بیتشر بهش فکر کنی افسرده تر میشی من الان ۱۷ساله نتونستم فراموش کنم انگار همین الان برام پیش، اومد

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این شرایطو دارم

با این تفاوت که من نبخشیدم. فقط دارم تحمل میکنم چون از طلاق میترسم. و ازش متنفرم و برامم مهم نیس چه غلطی میکنه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

توی زندگی متاهلی وقتی یکی از طرفین خیانت کنه دیگه هیچ وقت شرایط مثل روز اول نمیشه و فاتحه اون زندگی خونده شده ، در ۹۰ درصد اوقات هم اون مرد با خیال راحت سراغ خیانت بعدی میره

متأسفانه خیانت عام شده و عادی

خیلی سخته واقعا از خدا میخوام هیچ زنی خیانت نبینه تو زندگی روح روان آدم متلاشی میشه بخدا دیگه آدم اون آدم سابق نمیشه نمیبخشم اون زنی رو ک میدونست شوهرم زن داره اما با سیاست هاش زندگی منو همسرمو ب چالش کشید

همسرت باز خیانت رو تکرار کرد یا نه؟

نه اصلا

تازه چند روز پیش یه سو تفاهمی پیش اومد اینقده ترسیده بود که حالم بد بشه همش میگفت میدونم چه زجری کشیدی نمیخوام فکر بد کنی همیشع هم میگه من نادونی کردم اون کارو کردم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40