من همسرم چند ماه پیش بهم خیانت کرد بخشیدمش الان قول داد دیگه اینکارو تکرار کنه باهم خوبیم خداروشکر مشکلی هم نداریم الان فقط من واقعا این خیانت از ذهنم پاک نمیشه دیوونم کرده شوهرم میره سرکار تلفنشو زنگ میزنم درحال مکالمه هست هزار تا فکر خیال میاد سرم ک نکنه داره با اون زنه ک باهاش بهم خیانت کرده صحبت میکنه یا بهش پیام میدم جواب پیاممو دیر میده میگم نکنه و....هزار جور فکر دیوونه شدم بخدا بنظرتون چیکار کنم
خب دیگه انجام نمیدهمگهههه خیلی وقیح باشه که دیگه بخشش معنی ندارهبعدم الان خیلی راحت باهاش حرف بزن چر ...
ازش پرسیدم همسرم کارش آزاده دوست رفیق زیاد داره تلفنش کلا زیاد زنگ میخوره چیز عادیه اما من متاسفانه ذهنم داغون شده
من برنامه همراه من همسرم رو رو گوشیم نصب کردم اما برای ریز مکالمه ی کد میاد ب شماره همسرم اینجوری همسرم میفهمه چکش میکنه و بد میشه که راهی هست پیامک کد برای همسرم نیاد؟
من همیشه میگم کاش بچه نداشتم تا جدا میشدم من دقیقا وقتی دخترم ۱۶روزش بود فهمیدم نه راه پس داشتم نه راه پیش به زور اومدم به جلو طوری که دخترم عصبی شد چون شیر منو خورده بود با ناراحتی بهش شیر میدادم اگه خودتو میشناسی میتونی ببخشی و بهش فکر نکنی پاش بمون ولی اگه مثل من میخوای هرلحظه بهش فکر کنی افسرده بشی داغون بشی روز به روز بدتر بشی هیچ وقت هم فراموش نکنی ازش جدا شو