2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 41 پست
منم این شرایطو دارم با این تفاوت که من نبخشیدم. فقط دارم تحمل میکنم چون از طلاق میترسم. و ازش متنفرم ...

وای نه اینجوری ک نمیشه زندگی کرد من که بخشیدمش حال و روزم خرابه تو ک نبخشیدی سخته

البته شاید تو کار خوبو کردی

چون آدم طرفو ببخشه اعتماد کنه باز خدایی نکرده بخاد ضربه بخوره دیگه کاملا نابود نابود میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سخته واقعا از خدا میخوام هیچ زنی خیانت نبینه تو زندگی روح روان آدم متلاشی میشه بخدا دیگه آدم او ...

بنظرم بالای نود درصد خیانت می کنن بالای هفتاد درصد کسی خبر دار نمیشه از خیانتشون

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

وای نه اینجوری ک نمیشه زندگی کرد من که بخشیدمش حال و روزم خرابه تو ک نبخشیدی سخته البته شاید تو کار ...

من در شخصیت خودم نمیبینم که بتونم کنار بیام.

حاضرم تا اخر عمرم بسوزم ولی باهاش هم کلام نشم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

چرا ب این سادگی ک نبخشیدمش

خب دیگه انجام نمیده

مگهههه خیلی وقیح باشه که دیگه بخشش معنی نداره

بعدم الان خیلی راحت باهاش حرف بزن چرااا گوشیت مشغول بود جرا دیر جواب دادی

از همراه من و ایرانسل من هم ریزمکالماتش رو چک کن

بنظرم بالای نود درصد خیانت می کنن بالای هفتاد درصد کسی خبر دار نمیشه از خیانتشون

خدا لعنتشون کنه هم مردای متاهل ک ب زناشون خیانت میکنن هم اون زنی ک میدونه طرف متاهله زن داره بچه داره پاشو میزاره تو زندگی طرف

خب دیگه انجام نمیدهمگهههه خیلی وقیح باشه که دیگه بخشش معنی ندارهبعدم الان خیلی راحت باهاش حرف بزن چر ...

ازش پرسیدم همسرم کارش آزاده دوست رفیق زیاد داره تلفنش کلا زیاد زنگ میخوره چیز عادیه اما من متاسفانه ذهنم داغون شده

من برنامه همراه من همسرم رو رو گوشیم نصب کردم اما برای ریز مکالمه ی کد میاد ب شماره همسرم اینجوری همسرم میفهمه چکش میکنه و بد میشه که راهی هست پیامک کد برای همسرم نیاد؟

ازش پرسیدم همسرم کارش آزاده دوست رفیق زیاد داره تلفنش کلا زیاد زنگ میخوره چیز عادیه اما من متاسفانه ...

واكنش شما طبيعيه خيانت كم جيزي كه نيست همسرتون بايد باهاتون همراهي كنه تا شما بهبود بيدا كنيد اكه نيازه مشاور بريد خودش مقصر بوده بعدش به نظرم بخشيدن خيانت خيلي ساده كار درستي نيست كاش حق طلاقي يا مثلا سند ملكي ميكرفتي كه در صورت تكرار بتوني اجرا بذاري راحت نبخشيد بايد بابت كارشون هزينه و تاوان بدن

نه تازه چند ماهه عروسی کردیم

من همیشه میگم کاش بچه نداشتم تا جدا میشدم من دقیقا وقتی دخترم ۱۶روزش بود فهمیدم نه راه پس داشتم نه راه پیش به زور اومدم به جلو طوری که دخترم عصبی شد چون شیر منو خورده بود با ناراحتی بهش شیر میدادم اگه خودتو میشناسی میتونی ببخشی و بهش فکر نکنی پاش بمون ولی اگه مثل من میخوای هرلحظه بهش فکر کنی افسرده بشی داغون بشی روز به روز بدتر بشی هیچ وقت هم فراموش نکنی ازش جدا شو

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40