2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 37 پست
نه ادمین اینه نه من پرستارم اون دندون پزشکه 😂🥲اون روز فهمید دوستش بهش ارث رسیده ۴۰۰ میلیارد فرشته ...

ما ارث باید میرسید ولی خوردنش بیخیالش شدیم دیگه خودمون زدیم به کار

....

ما ارث باید میرسید ولی خوردنش بیخیالش شدیم دیگه خودمون زدیم به کار

اهوم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ آره ولی حس میکنم دوست دارم اینو وقتی از روال آرزوهام خارج شده بودم زندگی آوردم این سمت همه چیز ت ...

معلم زبان انگلیسی بودم هم مدرسه هم موسسه

آموزش انواع کار های هنری میدادم

تو کارخونه هم یه تایمی مجبور شدم باشم

شیشه بری هم بودم☹️

معلم زبان انگلیسی بودم هم مدرسه هم موسسه آموزش انواع کار های هنری میدادم تو کارخونه هم یه تایمی مجبو ...

معلمی زبان رو فکرکنم میتونی ادامه بدی خیلی الان مهم و لازمه

....

معلمی زبان رو فکرکنم میتونی ادامه بدی خیلی الان مهم و لازمه

آره گلم اما باردارم و نزدیک زایمان 😂 و کلا دیگه تصمیم ندارم بزم سر کار گفتم بهت اصلا به خودم نمی رسیدم یعنی خستگی نمیزاشت داغون شدم مگه چند بار زنده ام ول کن بابا پول درآوردن کار شوهره

آره گلم اما باردارم و نزدیک زایمان 😂 و کلا دیگه تصمیم ندارم بزم سر کار گفتم بهت اصلا به خودم نمی رس ...

اینم حرفیه دمت گرم من نه آرایشگری که بعدها که سالن زدم یه جوری دیگه فقط اونجارو اداره میکنم

....