2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 37 پست

من از 12 سالگی رفتم سر کار کنار مدرسه و تا 24 سالگی کار کردم

اما بنظرم اشتباه کردم زود داغون شدم تجربه های که نباید داشته باشم و برام پیش اومد مستقل بودم خوب بود ولی کلا مرد شدم انرژی زنانه رفته تازه چند ماه بخاطر نینیم کار گذاشتم کنار میبینم زن بودن چقدر حس خوبیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه خالم بعد ۱۲سال کار برند شدن و چیپس برای تولیدات خارجی ارسال کردن یک ماهه دیدم که اندازه یه دنیا ...

موفق باشی عزیزم

من اصلا اهل کار نیستم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توی سالن زیبایی اپلاسیون کار و اصلاح کار هستم دارم تاتو بدن پدیکور پا و شینیون آموزش میبینم

موفق باشی عزیزم😘💐

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من از 12 سالگی رفتم سر کار کنار مدرسه و تا 24 سالگی کار کردم اما بنظرم اشتباه کردم زود داغون شدم تجر ...

خخخ آره ولی حس میکنم دوست دارم اینو وقتی از روال آرزوهام خارج شده بودم زندگی آوردم این سمت همه چیز تغییر کرد که شاغل و مستقل بشم انگار چون آرزوی بگویم بود

شغلت چی بود؟

....

حتما یکروزی به این سختکوشی خودت افتخار می کنی

من هم همسن شما بودم هم تازه دانشجوی ارشد شده بودم و هم یه شهر دیگه باید می رفتم سر کار و هم باید زبان میخوندم

خیلی سخت بود مدام توی جاده بودم ولی الان که نگاه می کنم از مسیری که طی کردم راضی هستم

بهت خدا قوت میگم و انشالله خیلی زود مزد این زحماتت رو بگیری

دمت گرم

البته خوب شوهر جان درک میکنه صبح که میزنیم بیرون اون دانشگاه و کلینیک من سرکار و کتابخانه آخر شب عین ۲ عدد جنازه میریم خونه ولی خوب 😂

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

حتما یکروزی به این سختکوشی خودت افتخار می کنیمن هم همسن شما بودم هم تازه دانشجوی ارشد شده بودم و هم ...

انشالله عزیزم همچنین شما انشالله خیلی موفق نرم میشی

....

البته خوب شوهر جان درک میکنه صبح که میزنیم بیرون اون دانشگاه و کلینیک من سرکار و کتابخانه آخر شب عین ...

آره من نامزدیم ولی اونم درک میکنه شغل آنلاین رو هم باهم انجام میدیم البته یه بخشی از کارشو من بدون حقوق کار میکنم براش فروش پیجش با خودمه چون اون بلدنیست روندشو درکنار رشد پیج خودم البته من ادمینی با پیج اون شروع کردم چندسال پیش😂

....

آره من نامزدیم ولی اونم درک میکنه شغل آنلاین رو هم باهم انجام میدیم البته یه بخشی از کارشو من بدون ح ...

نه ادمین اینه نه من پرستارم اون دندون پزشکه 😂🥲اون روز فهمید دوستش بهش ارث رسیده ۴۰۰ میلیارد فرشته چه حرصی که میخورد

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...