امروز با مامانم و خواهرم رفتیم اصفهان گردی میدان نقش جهان با پسرم که نزدیک دوسالشه کالسکه رو هم بردم دیگه هرکار. میخواست کرد هرچی میخواست خرید رفتیم ناهار. بخوریم حوض آب تو. رستوران بود خودشرو خیس کرد. لباس هاش رو عوض کردم دیگه میخواستیم برگردیم وسط بازارمیدون جیغ که میخوام راه برم ماهم خسته شده بودیم میخواستیم برگردیم خونه اینم راه نمیومد میرفت تو. مغازه ها دست به وسیله ها میزد. از. صبح که کارش این بودم گفتم عیب نداره حواسم بهش هست ولی دیگه بعد. ناهار. واقعا خسته بودم گذاشتمش تو. کالسکه کلی جیغ زد منم یهو یکی زدم تو. لپش البته یواش زدم ولی دیت خودم نبود بعد خجالت کشیدم جلو. ملت تازه کلی خارجیم بودن یه زن و شوهره داشتن نگام میکردن خیلی احساس بدی بهم دست داد ولی پسرم توگوشی رو. که خورد نشست تو. کالسکه و بعدم خوابش برد
نمیدونم چرا همه نگاهم کردن خیلی خجالت کشیدم کسی زحمت هایی که برا بچه ام میکشم و ناز. و نوازش هاش رو نمیبینه ولی اون لحظه حس کردم همه نگام میکنن مخصوصا زن و شوهر. خارجیه مگه خارجیا بچه هاشون رو. نمیزنن؟
نباید میزدیش ولی حالا ناراحت نباش دیگه نزنش. خارجیا اجازه زدن بچه رو ندارن اگر کسی گزارش بده میبرنشون زندان یابچه رو میگیرن ازشون.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
چقدر بعضی از بچه ها سواستفاده گرن😂 تا تو دهنی خورد خوابید عجبا
یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
عزیزم به فکر قضاوت مردم نباش نمیگم زدن بچه کار درستیه نه اصلا چه برسه جلوی دیگران ولی خودت اذیت نکن هیچکس جای تو نیست بدونه چقدر اذیت شدی تا مرتکب این کار شدی