2777
2789
عنوان

امروز احساس بی فرهنگی کردم

559 بازدید | 17 پست

امروز با مامانم و خواهرم رفتیم اصفهان گردی میدان نقش جهان با پسرم که نزدیک دوسالشه کالسکه رو هم بردم دیگه هرکار. میخواست کرد هرچی میخواست خرید رفتیم ناهار. بخوریم حوض آب تو. رستوران بود خودشرو خیس کرد. لباس هاش رو عوض کردم دیگه میخواستیم برگردیم وسط بازارمیدون جیغ که میخوام راه برم ماهم خسته شده بودیم میخواستیم برگردیم خونه اینم راه نمیومد میرفت تو. مغازه ها دست به وسیله ها میزد. از. صبح که کارش این بودم گفتم عیب نداره حواسم بهش هست ولی دیگه بعد. ناهار. واقعا خسته بودم گذاشتمش تو. کالسکه کلی جیغ زد منم یهو یکی زدم تو. لپش البته یواش زدم ولی دیت خودم نبود بعد خجالت کشیدم جلو. ملت تازه کلی خارجیم بودن یه زن و شوهره داشتن نگام میکردن خیلی احساس بدی بهم دست داد ولی پسرم توگوشی رو. که خورد نشست تو. کالسکه و بعدم خوابش برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ب همه ی مامانا صبر و تحمل بده

ک

سخت ترین کاره دنیاست بچه داری!!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نمیدونم چرا همه نگاهم کردن خیلی خجالت کشیدم کسی زحمت هایی که برا بچه ام میکشم و ناز. و نوازش هاش رو نمیبینه ولی اون لحظه حس کردم همه نگام میکنن مخصوصا زن و شوهر. خارجیه مگه خارجیا بچه هاشون رو. نمیزنن؟

حق داری عصبانی بشی

حق داری گریه کنی یا صداتو بلند کنی 

حق داری بهش گله کنی 

اما حق بی احترامی و کتک نداریم 

عب نداره حالا خودتو سرزنش نکن

از دل پسرت دربیار 

نگران توریستا نباش همه جای دنیا مادرا اوضاعشون همینه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

منم امروز خیلی خسته شدم یکی زدم رو دست دخترم .برگشت دستمو بوس کرد اون لحظه خیلی ناراحت شدم از خودم متنفر شدم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

نباید میزدیش ولی حالا ناراحت نباش دیگه نزنش. خارجیا اجازه زدن بچه رو ندارن اگر کسی گزارش بده میبرنشون زندان یابچه رو میگیرن ازشون. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

چقدر بعضی از بچه ها سواستفاده گرن😂 تا تو دهنی خورد خوابید عجبا

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟