ماشمالوjn مدیر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 عنوان به نظرتون امسال مدل 🤍🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست مانتو و شلوار و....برای عید چه مدلی ترنده؟البته هر ترندی به معنی خوب بودن نیس ولی کلا رنگ سال که کله غازیه 😍محض سرگرمی حوصلم یوخ خخخخ😅😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭 1404/09/16 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلابی_پلاسیده عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7497 نمیدونم فعلا درگیر بوت و کاپشنم 😂 ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون🕊️
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 نمیدونم فعلا درگیر بوت و کاپشنم 😂 من بوت ساق بلند و پالتو رو ماه اول پاییز خریدم 😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25161 نمیدونم فعلا درگیر بوت و کاپشنم 😂 هوا شهرتون در حد بوت هست؟؟؟ بوت مال برف و بارونه که تهران خبری نیستحتی سردی هوا هم اندازه ای نشده که بوت بپوشی خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 رنگ سال که سفیده ابریه نه کله غازیه یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25161 نه کله غازیه هر دوش هست عزیزم خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 هوا شهرتون در حد بوت هست؟؟؟ بوت مال برف و بارونه که تهران خبری نیستحتی سردی هوا هم اندازه ای نشده که ... ربطی نداره عزیزم بوت ساق بلند کلا برای مدل و استایل کردن به کار میره نه صرفا اینکه حتما باید برف باشه یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 هر دوش هست عزیزم عه جدی؟ یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 4984 نه کله غازیه ۲۰۲۶ سفیده هاااکل اکسپلور پر شده🥲😂 [یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]
گلابی_پلاسیده عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7497 من بوت ساق بلند و پالتو رو ماه اول پاییز خریدم 😂 منم گرفتم اما دلم نمیاد بوت بگیرم اصلا یه قطره بارونم نمیاد💔 ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون🕊️
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 39812 اونم هستدو موسسه بزرگ دو رنگ اعلام کردن من اون شنیده بودم
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 ۲۰۲۶ سفیده هاااکل اکسپلور پر شده🥲😂 یه کاربر گفتن هر دوش میشه😂 یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
گلابی_پلاسیده عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 7497 هوا شهرتون در حد بوت هست؟؟؟ بوت مال برف و بارونه که تهران خبری نیستحتی سردی هوا هم اندازه ای نشده که ... نه تهرانم خبری نیست ولی استایلای زمستونی خیلی دوسدارم ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون🕊️
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25161 ربطی نداره عزیزم بوت ساق بلند کلا برای مدل و استایل کردن به کار میره نه صرفا اینکه حتما باید برف باش ... اخه استایل باید به هوا بیاد وگرنه مضحک و خنده دارهبه قول معروف از رو تقویم که نباید لباس پوشید. خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ماشمالوjn مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5359 منم گرفتم اما دلم نمیاد بوت بگیرم اصلا یه قطره بارونم نمیاد💔 بوت برای استایل کردنه نه برای برف یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭