2777
2789
عنوان

به نظرتون امسال مدل 🤍🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فعلا درگیر بوت و کاپشنم 😂

من بوت ساق بلند و

پالتو رو ماه اول پاییز خریدم 😂

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

هوا شهرتون در حد بوت هست؟؟؟ بوت مال برف و بارونه که تهران خبری نیستحتی سردی هوا هم اندازه ای نشده که ...

ربطی نداره عزیزم

بوت ساق بلند کلا برای مدل و استایل کردن به کار میره نه صرفا اینکه حتما باید برف باشه

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

۲۰۲۶ سفیده هاااکل اکسپلور پر شده🥲😂

یه کاربر گفتن هر دوش میشه😂

هوا شهرتون در حد بوت هست؟؟؟ بوت مال برف و بارونه که تهران خبری نیستحتی سردی هوا هم اندازه ای نشده که ...

نه تهرانم خبری نیست ولی استایلای زمستونی خیلی دوسدارم

ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون🕊️

ربطی نداره عزیزم بوت ساق بلند کلا برای مدل و استایل کردن به کار میره نه صرفا اینکه حتما باید برف باش ...

اخه استایل باید به هوا بیاد وگرنه مضحک و خنده داره

به قول معروف از رو تقویم که نباید لباس پوشید.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
منم گرفتم اما دلم نمیاد بوت بگیرم اصلا یه قطره بارونم نمیاد💔

بوت برای استایل کردنه نه برای برف