2777
2789
عنوان

اکس سمی

70 بازدید | 2 پست

بچها من با ی پسری ۲ ماه رل زده بودم همههه چی عالی بود اینم بگم من یکم سخت گیرم وقتی ببینم تایپم نیس چه ظاهری چه اخلاقی ول میکردم

ولی این به طرز عجیبی خیلییی خوب بود البته منم از گل نازک تر بهش نمیگفتم چون واقعا به دلم نشسته بود

بعددد بچهااا این از روز اول که منو شناخت و عکسمو دید از ازدواج حرف زد که ۳ ماه دیگه باید ازدواج کنیم😐😐من خودمم ازدواجیم گفتم خب اوکی ولی ۶ ماه حداقل تا همو بشناسیم

هی ازون اصرار که ۳ ماه هی از من انکار ک ۶ ماه

خیلی سرش بحث میکردیم ک اخر من قبول کردم

به خانوادش هم منو گفته بود عکسمو نشون داده بود

هردفعه میرفتیم رستورانای لاکچری میبرد البته خودش خیلی شیکمو بود بیشتر خودش میخورد واسم گل میخرید فوقش ی شاخه حالا هرررچی

حتی مثلا بغل و بوس هم میکرد هر ۵ دقیقه یبار ماشینو نگه میداشت و کنترلشو از دست میداد پیشم درحالی ک بهش اجازه نمیدادم پررو شه

گذشت و گذشت یهو بعد دوماه سرد شد تو یک لحظه گفت از لحاظ احساسی باهات مچ نشدم و رفتتت

بهش زنگ زدم حرف زدیم دیدم انکار همون ادم نیس ک قربون صدقم میرف لحنش و رفتارش عوض شده بود

بعد فهمیدم بابا ترفندشونه با بهونه ازدواج میان جلو سواستفاده میکنن میرن خیلی شکستم سر این جون اولین پسری بود ک اجازه دادم دست بزنه بهم

تازه پیشنهاد باغ هم میداد میگفتم نه میگف باور کردی شوخی میکردم🤣😐😐

واقعااا چرا پسرامون اینجوری شدن نمیتونم دیگ به کسی اعتماد کنم

با ترفند ازدواج میان که دست بزنن

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.