2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 39 پست
انشالله ببرش تراپیست بای زبونی

تقصیر پدرشه بنظرم که از بچگی بهش بدبختی داده از بچگی کارکرد برای خرج خانواده و تا الان که چندساله مادرش طلاق گرفته و خودش از مامانش و داداشش مراقبت کرده دیگه بهش فشار بیارم کم میاره نمیدونه چیکارکنه

البته چون من میدونم درآمد خوبی داره بعضی وقتا برنامه نداره حرصمو درمیاره باهاش دعوا میکنم

....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هوشیاریش پایینه ضربانش هم همینجور معدش رو شستشو دادنبخاطر افسردگیش و فشار خانوادش

ازمن یکسال پیش سکته کرد هوشیاریش خیلی اومد پایین ولی خداروشکر تو از ته دل دعا کن برمیگرده بعد بیا باهاشون درست حرف بزنیم اینکارارو نکنن

....

به هوش که اومد میبندمش به تخت نمیزارم تکون بخوره

آفرین باهاش باید حرف بزنی خیلی ازمن قانع شد یکی دوسال واقعا فکر خودکشی نکرد الآنم مطمعن نیستم خودش میگه تداخل دارویی بوده فقط و قصدی نداشته

....

ازمن یکسال پیش سکته کرد هوشیاریش خیلی اومد پایین ولی خداروشکر تو از ته دل دعا کن برمیگرده بعد بیا با ...

حتما اینکارو میکنم

میشه برای نامزد منم دعا کنی آبجی🙂🙏

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

انشالله ببرش تراپیست بای زبونی

میدونی باباش با کمربند زنجیر و اینا میزدش سعی کرده آخرین بار دارش بزنه که عمویش نجاتش میده و مامانش طلاق میگیره میرن تنها زندگی میکنن

....

حتما عزیزم نگفتی ولی تو چندسالشه؟من ۲۳

میشه نگی عزیزم راحت نیستم😅😅

20

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

حتما اینکارو میکنممیشه برای نامزد منم دعا کنی آبجی🙂🙏

دکتر خوب خیلی مهمه ها و بزار وابستت بشه و تو براش آرامش باشی که واقعا به حرفت فقط گوش بده اینکارارو نکنه دیگه

....

خانمی دیگه ؟منم خانمم 😂

نه آقا هستم

متوجه هستم

میشه نگی عزیزم راحت نیستم😅😅20

بهش بگو بابا رد میشه این مراحل کصـ.خل نباشه اینا میرن خودشونو بکشن من برای زندگی جنگیدم خخخ ۴سال با پدرم حرف نمیزنم چون کتکم زده و ندیدمش و حتی مادرمم به طلاق تشویق کردم میخواد جدا بشه

....

بهش بگو بابا رد میشه این مراحل کصـ.خل نباشه اینا میرن خودشونو بکشن من برای زندگی جنگیدم خخخ ۴سال با ...

هعی چی بگم والا