2821
2789
عنوان

خودکشی

204 بازدید | 39 پست

دوستان من به نامزدم مشکوک هستم که خودکشی کرده ولی ناموفق بوده چون قبلنا هم قصدشو داشته جلوشو گرفتیم یا اینکه یه بار خودکشی ناموفق داشته

میگه تداخل دارویی بوده ولی آخه میدونید قلبش وایساد کلی داستان بود تا برگرده دوباره

من واقعا بهش مشکوک هستم ولی به روش نیوردم

نمیدونم چیکارش کنم من واقعا خیلی دوسش دارم

ما یک ماه پیش دعوا کردیم از اون شب قرص خورده خوابید گفت قرص خواب آور بعد از اون مریض شده تا الان و خیلی کم باهام حرف میزنه میگفتم ناراحتی ازم میگفت نه

تا پری شب که حالش بده شد قلبش وایساد و. بعد بیداری گفت تداخل دارویی بخاطر تب و اینا دارو زیاد خورده اشتباهی

باورش کنم یانه؟.قول داده بود دیگه به خودکشی فکر نکنه یکسال و نیم پیش بوده جریان خودکشی ها

....

یسری کارای گره خورده داریم ما بهش توی بحث گفتم چرا فلان کارو انجام نمیدی فلان کار مونده تقصیرتوئه تو همه چیزو خراب میکنی چرا چیزی رو درست نمیکنی

گفتم درست نکنی چیزی رو میخوام جدا بشیم خسته شدم که همش میگی درست میکنم باشه

گفت بهت گفتم همه چیز داره درست میشه دارم کارارو راه میندازم بعد قرص آرام بخش خورد خوابید از روز بعدش حالش بده شد سردرد تب و این یک ماهه

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شک کردم اخه هر سری تداخل داروییهر سری هم قلبش می ایسته

میدونی من فکرمیکنم بخاطر اینکه بد باهاش حرف زدم اینکارو کرده از بعد اون شب دعوا آخه باهام حرف نزد خیلی کم و وانمود میکرد چیزی نسده

....

منم شک کردم اخه هر سری تداخل داروییهر سری هم قلبش می ایسته

ولی انتظار ندارم ازش خودکشی کنه خیلی آدم خوبیه خیلی الآنم موندم که واقعا حالش خوب شده یانه و چرا واقعا اینکارو میکنه و اینکه هنوز به ذره بین تفاوت باهام برخورد میکنه

....

میدونی من فکرمیکنم بخاطر اینکه بد باهاش حرف زدم اینکارو کرده از بعد اون شب دعوا آخه باهام حرف نزد خی ...

اسی من نگران ادامه زندگیت باایشون شدم این فردا سر هر بحثی دارو میخوره قلبش می ایسته از الان بفکر نجات خودت باش فردا جرات نداری حرفی بش برنی مبادا نره قرص بخوره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

نامزد من خودکشی کرده بستری هس میشه براش دعا کنی😞💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

اسی من نگران ادامه زندگیت باایشون شدم این فردا سر هر بحثی دارو میخوره قلبش می ایسته از الان بفکر نجا ...

خیلی بهش علاقه دارم امیدوارم خدا بهش صبر بده اعصابش درست بشه رفتارش درست بشه

....

ای بابا ولی دیگه فکر نکنم چی گفتن دکترا دلیل کارش چی بوده چرا این پسرا اینجورین ازشما چندسالشه؟

هوشیاریش پایینه ضربانش هم همینجور معدش رو شستشو دادن

بخاطر افسردگیش و فشار خانوادش

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

خیلی بهش علاقه دارم امیدوارم خدا بهش صبر بده اعصابش درست بشه رفتارش درست بشه

انشالله ببرش تراپیست بای زبونی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

ببین بیا ما با اینا درست حرف بزنیم دیگه اینجوری رفتار نکنن

به هوش که اومد میبندمش به تخت نمیزارم تکون بخوره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792